כללי חוות דעתכם - עיצוב שלי למודעת ברכת מז"ט

• הוסף לסימניות
איך העיצוב ? מכבד את הפורום?
סליחה סליחה...הקובץ נשמט
הוא מצורף בהמשך

• הוסף לסימניות
כן מכבד, בעיקר הצבע הירוק..

לא רואים כלום.

• הוסף לסימניות
סליחה מכולכם נשמט לי הקובץ

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 1,015.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה חוץ מהכחול מאחור

• הוסף לסימניות
יפה מכבד ומכובד,
לי אישית לא הפריע הכחול, אבל את הענפים של הענבים הייתי עושה אמיתי,
ומוץ מזה, מיוחד!

• הוסף לסימניות
עבודה מקסימה, אבל המעבר בורדו לא נראה לי מתאים, תחליף אותו לצבע שמתאים לכינור.
הרקע התכלת דוקא יפה, אבל מה זה הפס האפור הזה שם? הצבעים של הענבים לא כ"כ משתלבים ברקע הכללי, ולכתב צריך להוסיף קצת אפקטים.
חוץ מזה העיצוב פשוט מדהים........................

• הוסף לסימניות
יפהפה. הרקע הכחול מתאים מאוד. הפס האפור זה המקל שמחזיק את המגילה? אולי באמת לשנות בורדו לצבע הכינור או לפחות לתת בורדו גם בתחתית המגילה. את הענבים קצת להגדיל ולתת להם איזה צל או הילה, הם נראים חתוכים מידי. עבודה יפהפיה.

• הוסף לסימניות
אהבתי. אין לי הערות.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה ומאד מעודנת, אולי תעשה ברקע הכחול מעבר עם הסגול של הענבים ואז הכל ישתלב יותר טוב

• הוסף לסימניות
עבודה יפיפיה!
הכחול אם יהיה יותר כהה אמור להוסיף עוצמה.
מאיפה הקלף אם אפשר תעלה אותו לטובת כולנו.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד!
כל הצבעים יפים בפני עצמם, אבל השילוב קצת ממלא את הדף.

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד חמוד!
המעבר בורדו אכן צריך להיות מוחלף למעבר חום.

דווקא אהבתי את הרקע הכחול.
בכלל, כל דבר שמוציא אותנו ממסגרת הבורדו-חום-זהב, מרענן את האווירה ואת העבודות.

• הוסף לסימניות
הכחול חייב להתחלף עם גוון של אחד החומים

• הוסף לסימניות
מכובד ומרשים מאד,
אולי כדאי להחליף רקע מכחול לגוון עדין יותר...

• הוסף לסימניות
שילוב לא נכון בין ווקטורי לפיקסלי. משהו בקומפוזיציה לא יציב...
בכל אופן - יש הפגנת יכולת ביצוע טובה מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה