כללי חוות דעתכם על הסגנון

• הוסף לסימניות
שלום

אשמח לחוות דעתכם בעיקר על סגנון העבודה (שהוא לא הסגנון הטבעי שלי...)
מה עדיף מבין שתי האפשרויות
וגם הערות ספציפיות יתקבלו בברכה

תודה

קבצים מצורפים

• תכלת קרם1.jpg
    KB 121.7 · צפיות: 26
  • תכלת קרם2.jpg
    KB 127.6 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
חשוב לדעת עבור מה מיועדת הגרפיקה? הזמנה לבת מצוה? ברכה?
הגרפיקה מאוד יפה ומשולבת היטב. צבעים יפים מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;393546:
חשוב לדעת עבור מה מיועדת הגרפיקה? הזמנה לבת מצוה? ברכה?
הגרפיקה מאוד יפה ומשולבת היטב. צבעים יפים מאוד.

אני יודעת. אתה צודק. אך לצערי איני יכולה לפרט.

זו סקיצה שאמורה להיות מבוצעת בחומרים אחרים (לא בהדפסה.) - ולהיות בסיס לקו של ביצועים באותו סגנון.
בעיקר חשוב לי לחוש האם הסגנון מתאים לדעתך לקהל יעד חרדי?
תודה

• הוסף לסימניות

למה לא,
מה בעייתי בזה?!

• הוסף לסימניות
השני נראה יותר טוב

• הוסף לסימניות
גרפיקה יפה.
אני לא יודע כמה טקסט יהיה ובאיזה גודל, אבל יש לשים לב ביחס שבין הטקסט לכוכבים הפזורים. שלא יהיו יותר מדי כוכבים וזה יבלבל את העין.

• הוסף לסימניות
אני התחברתי יותר לשני..
מבוצע בעדינות ויפה מאוד!

כששמים את הטקסט, לשים לב לכמות הפרחים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י orli_dimri;393568:

למה לא,
מה בעייתי בזה?!

לא שיש משהו בעייתי, פשוט זה לא בדיוק הסגנון שאני רגילה לעשות, ואני לא בטוחה אם הצלחתי לקלוע למטרה.:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;393576:
לא שיש משהו בעייתי, פשוט זה לא בדיוק הסגנון שאני רגילה לעשות, ואני לא בטוחה אם הצלחתי לקלוע למטרה.:)

בסך הכל זה יפה.
לא גילית לנו למה זה הולך להיות :)

• הוסף לסימניות
האמת שאם זה לנשים/בנות אז זה מתאים. והראשון הכי מתאים אבל אם זה לכלל הציבור אז זה נשי מידי לדעתי כמובן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה