כללי חוות דעתכם על ניסיונות ראשונים בכריכות

• הוסף לסימניות
אני צריכה מחר לשלוח ללקוח
צריכה את חוות דעתכם המלומדת בתקווה שעם הקטילות ינתנו גם פתרונות
:p
מדובר בסידור מקרטון [לא עור ולא כריכה קשה] ורוצים הבלטות מזהב/כסף, בלי תמונות וכולי. אני רוצה לשלוח יותר מדוגמא אחת.
זה דחוף למחר, אז אנא....
איזה הכי מוצלח בעיניכם?

אני מבקשת שלא יצא מפה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 433.2 · צפיות: 36
  • 83769.jpg
    KB 533.2 · צפיות: 41
  • 83769.jpg
    KB 541.6 · צפיות: 39
  • 83769.jpg
    KB 570.7 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
ואחרון חביב

• הוסף לסימניות
לא יודעת למה הקובץ לא צורף

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 157 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
גינגית,
הרצון שלח לספק את הלקוח, נראה כביר,
ובאמת לצורך ההדמיה עשית מה שעשית,וזה טוב.
אבל, להגשת הקבצים לצורך הכנת הגלופות, עליהם להיות ווקטוריים.
אחרת, אין חדות ויופי כפי שתרצי שאכן תצא עבודתך.

• הוסף לסימניות
השני, ללא ספק!

• הוסף לסימניות
השני יפה
אבל את הפס שמתחת לילקוט צידה לדרך הייתי משנה.

• הוסף לסימניות
איך היית משנה? לאיור אחר?

• הוסף לסימניות
טוב, הלקוח התלהב מהחום הכהה, הם רוצים הבלטה, כסף וצבע וכנראה שבסוף יעשו זאת בעור.

• הוסף לסימניות
גם אני אהבתי את החום הכהה (הלפני האחרון) הוא נראה מרשים כאילו זה עור כהה למרות שזה לא...

• הוסף לסימניות
ייתכן וידפיסו זאת בעור דווקא. הרעיון מצא חן בעיניהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה