כללי חוות דעתכם | שער פרוספקט

• פותח הנושא cmyk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה דעתכתם על העיצוב, הרעיון?

דרוש לי בויקטורי דמות של אב ובן [האב עם כובע]

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 57.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
רעיון חמוד ועבודה יפה, ננסה לחפש לך צללית.

• הוסף לסימניות
רעיון יפה וגם הביצוע
לדעתי להקטין מעט את האב והבן שלא יגיעו עד הקצה ולהוסיף להם הצללה על הרצפה שלא יראו עומדים באויר

• הוסף לסימניות
הבן לא עומד איפה שאביו? הוא 'קופץ'? משהו לא טוב ברגליים שלו.

• הוסף לסימניות
הצבעים יפים מאד, אך אינם מתאימים למי שמחפש תמיכה נפשית, רגיעה ומנוחת הנפש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hal17;209836:
רעיון חמוד ועבודה יפה, ננסה לחפש לך צללית.

אני מקווה מאוד שתמצא לי זה קצת דחוף!
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Graphic;209918:
הצבעים יפים מאד, אך אינם מתאימים למי שמחפש תמיכה נפשית, רגיעה ומנוחת הנפש...

איזה צבעים כן מתאימים?

• הוסף לסימניות
זה אולי בנאלי - אבל אין על הכחול בעניין שלווה.

גם אם תלכי על סגול או פסטלים למיניהם, ולחילופין - צבעים "עמומים", זה יתאים יותר למסר מהגוונים הנוכחיים.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה. הייתי מקרב בין השורות מגדיל וישועות, ומרחיק טיפה את השורה בקטן.

• הוסף לסימניות
דרוש לי בויקטורי דמות של אב ובן [האב עם חליפה כובע]

זה קצת דחוף, אני מוכן אפי' בתשלום אם מישהו יודע איפה יש להשיג.

• הוסף לסימניות
גרפיק, את היית בוחרת כאלו צבעים?
(עכשיו אני רק מבין מירושלמית כתב. קשה להחזיק ככה את הרגליים ולסובב את הראש, זה מסובך)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 83 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
למה שלא תוסיף לו כובע?

• הוסף לסימניות
התחלה טובה מאד, אפילו יפהפיה.
ההצללה מיותרת. זה גורם להרגשה לא יציבה.
לכחול של הרקע החדש מתאים שהצללית תהיה אולי יותר כתמתמה. בכל אופן לא הצבע הנוכחי.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
תנסה לעשות את הדמויות בצבע לבן.

• הוסף לסימניות
עבודה מושכת מאד.

למה שלא תבצע המרה של תמונה קיימת, מתמונה לווקטורי, בתוכנות המקובלות, ויש לך דמות ויקטורית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;210481:
עבודה מושכת מאד.

למה שלא תבצע המרה של תמונה קיימת, מתמונה לווקטורי, בתוכנות המקובלות, ויש לך דמות ויקטורית?

תודה, אכן חשבתי ע"כ, אבל עדיף לי ויקטורי מקורי.

• הוסף לסימניות
זה ייראה ויקטורי מקורי. תנסה.

לדעתח התהליך מאד פשוט: תצרוב את התמונה שיש לך (אם יש) בפוטושופ, תעשה את התוכן שחור, ואת הסובב לבן, ובתוכנת המרה תהפוך לווקטורי. זה אמור לצאת חד כתער, וזה תוכל לעשות על כל תמונה שעולה לך על הדמיון.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;210489:
זה ייראה ויקטורי מקורי. תנסה.

לדעתח התהליך מאד פשוט: תצרוב את התמונה שיש לך (אם יש) בפוטושופ, תעשה את התוכן שחור, ואת הסובב לבן, ובתוכנת המרה תהפוך לווקטורי. זה אמור לצאת חד כתער, וזה תוכל לעשות על כל תמונה שעולה לך על הדמיון.

בהצלחה.

בשביל מה כל כך להאריך?
בפוטושופ יש אפשרות לקו וקטורי לחלוטין
תצרוב את התמונה עם כלי העט וזהו. הקו וקטורי לגמרי ואתה יכול לעשות איתו מה שאתה רוצה עכשיו, להגדיל לגודל קילומטר וזה יישאר חד.
אפשר גם להעביר את הקו הוקטורי הזה לאילוסטרייטור ולהמשיך לעבוד איתו שם.

עוד אפשרות למי שפחות מסתדר עם כלי העט -
תצרוב את התמונה בכל דרך שנראית לך
CTRL - קליק על הדוגמית בחלון השכבות ויש לך את קו הנמלים קרי "אזור בחירה" שאותו ניתן בקליק אחד להפוך לקו וקטורי דרך חלון המסלולים - paths
הסמל שעושה את זה הוא העיגול עם הקוקיות (אין לי דרך יותר ברורה להסביר את זה...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה