כללי חוות דעת בעיצוב ובאתיקה/גבולות...

• הוסף לסימניות
אולי מתאים לפורום יחצנות וכו' אבל אני סומך על דעתכם...
האם זה חצוף מדי?

נא תגובתכם - הקמפיין על אש גבוהה!

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 413 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
העיצוב טוב!
הכותרת קצת גסה. אפעס לא דתית..

• הוסף לסימניות
הרעיון אדיר!
כדי שלא תהיה ביקורת היתי מנסה לשחק קצת עם המילים שלא ישמע קצת חצוף...

• הוסף לסימניות
מושך מאוד את העין אך ממש ממש ממש לא שייך למחננו.
יש כאן שימוש לא ראוי בסמלים ובאסוציאציות לא מתאימות באופן בוטה.
לא!

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה אך אפשר לשדרג אותו יפה מאד כמו לפתוח את הנילון להתמכר לריח להעביר את היד ולא לחוש שום קמט להוציא מהשקית ולא להאמין שזה שלי... כמובן במילים יותר יפות, כמו שזה עכשיו תסלחו לי אבל זה גועל...

• הוסף לסימניות
ממש לא מתאים!

• הוסף לסימניות
קודמיי הטיבו להסביר, אני אנסה לעזור עם הקיים.

אתה יכול לשנות מעט את הסגנון בצורה כזו:
" שלחת אותה מקומטת ומלוכלכת והיא חזרה נקיה, רעננה, עם ניחוח מבושם, מקופלת ועטופה בניילון.. בקיצור.. ספץ! "

ניסיתי להפחית מעט את עוצמת הסיכון, אך אני בהחלט הייתי ממליץ כקודמי להמחיש יותר את עניין התחושה של חולצה שחזרה מניקוי יבש איכותי.
אלי זה היה מאד מדבר בתור פריק אמיתי של ניקוי יבש ברמה גבוהה, אם היית פונה אלי ברמת התחושה.

הצלחות

• הוסף לסימניות
חברה, אני חושבת שקצת הגזמתם...
אני לא רואה בזה שום בעיה!!!
מה שבטוח שאני הייתי מנסה לתת את הבגד שלי לשם, זה ממש שכנע אותי...

• הוסף לסימניות
דווקא לי הקטע עם הניילון הפריע.....תחושה של גופה שמפנים מהשטח.

יש פה רעיון חביב שהיה הולך טוב מאוד בציבור הכללי. אצלנו זה מתכון לצרות.

• הוסף לסימניות
הסגנון מתאים יותר לציבור הלא דתי.
הרעיון ע-נ-ק!
הפונט של שירות ניקוי מקצועי וכו' לא הכי מתאים.

• הוסף לסימניות
באופן אישי לא אוהב את הפונט של הפתיחה!

וחוץ מזה שהשחור אדום האדום הזה צועק מדי, אולי זה טוב בשביל פתיחה, אולי לא?
(נושא לדיון, כן!)

הטקסט לא כ"כ צרם לי, אולי באמת כדאי לחסוך צרות. או שזה יצור מצב שכולם מדברים על זה אז זה טוב.

השאלה היא מהי המטרה?
אין דבר מוחלט בלי לדעת מהי מטרתו המדויקת וגם אז ישנן שתי צדדים.

• הוסף לסימניות
לדעתי ממש בוטה
נסה לשפץ כמו שהציעו
(אלא אם כן במכוון מעוניינים למשוך אש...)

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים. כמה הערות:

א. הטקסט שלי. זה רק שלב הרעיון ובאמת הלכתי פה צעד אחד רחוק מהמקובל.
ב. כל ההתפתלויות וההתנסחויות מורידות מהעוקץ של הדברים.
ג. זה תלוי עכשיו רק באומץ של הלקוח שלי.
ד. המטרה היא באמת לעשות רעש כי נורא קשה למצוא תכונות בידול בניקוי יבש... הרי כולם עושים אותו דבר פחות או יותר... לכן זו דרך לגרום לאנשים לדבר ולזכור את הפירמה הזאת.
ה. מצד שני זה פרסום שהולך לאזור של ה"גרעין הקשה" של הציבור החרדי בירושלים...
ו. מצד שלישי... לא כל אחד מבין את הקריצה בקריאה ראשונה (ממדגם לא מייצג שערכתי). כמובן שלחברי הפורום עין מקצועית ונבונה...

לגבי ההערות על הפונטים וכו' - זה מה יצא ואני די שלם עם זה.
ההערות לגבי הצבעים - האדום-שחור-לבן אמנם צעקני אך מאוזן (שחור ולבן כצבעים מחוץ לספקטרום המאזנים "אפור" נייטרלי - מול אדום צעקני - זה סוג של באלאנס מהתרבות היפאנית וכו').
אם יש עוד הצעות - אשמח ואברך.
תודה בינתיים
אורן - גרפצ'יק.

• הוסף לסימניות
רעיון אדיר, לא אצלנו!!!!! וזה היחודיות שלנו כציבור חרדי להצליח לפרסם, בצורה הכי טובה ואיכותית ומושכת בלי תמונות שפותרות כל פרסומת ושאין מקומם אצלנו ובלי משפטים, וכן בהרבה פחות אמצעי מדיה שיש לשכננו, ועל זה גאוותנו!!

• הוסף לסימניות
א. רוב הסיכויים שללקוח שלך לא יהיה אומץ לצאת עם זה...
ב. אני הייתי מוריד את המילים עטופה בניילון , ומדוייקת.הן מיותרות ונותנות תחושה שלילית..
ואולי הייתי שוקל לשנות את שבירת השורות קצת.

2 דברים קטנים נוספים..
בכוכבית - החליפה שלך, כשיש כוכבית, היא בדרך כלל הפניה ממקום אחר בו מופיעה גם כוכבית, כאן אין.
לדעתי השילוב של האנגלית והעברית, ממש לא מוצלח. הרבה יותר הגיוני לעשות מודעת עברית ומודעת אנגלית. השילוב יוצר בלאגן מיותר.

חוץ מזה, יפה מאד.

• הוסף לסימניות
קודם כל-יש בזה משו מאד מקצועי.
לענ"ד תתפרע בהזדמנויות אחרות... למרות שמבחינת התוצאות בשטח כמה שזה יהיה יותר פרובוקטיבי כך גם אפקטיבי.
אבל...
לגבי הגרפיקה: מצטרפת לאלמנט, הכוכבית מיותרת לחלוטין. את המילים 'החליפה שלך' בפונט קצת יותר דרמטי-כחושף משהו.
ובכלל קצת יותר סדר בטקסט, היה מי שכתב שזה בגלל צרוף העברית עם האנגלית, זו לא הסיבה, השאלה איך ולא מה.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה