כללי חוות דעת ברכון

• הוסף לסימניות
בבקשה לחוות דעתכם מה ניתן לשפר. אם זה משהוא מסובך נא לפרט את השלבים, היות ואינני מכיר עדיין את תוכנת הפוטושופ כדבעי.
גם אם תוכלו לאמר לי מדוע העבודה מקבלת בהמרה לJPG כזה גוון ירוק, כאשר במקור הצבעים נוטים יותר לכחול.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.6 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
צבעים מידיי צועקים (או שהעלת CMYK)

• הוסף לסימניות
זה עכשיו בRJB

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 758.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
ברכות השחר על חופי מלזיה. אני בעד:D

• הוסף לסימניות
הברכון אכן כולל כרטיס טיסה (על כנפי הדמיון)

• הוסף לסימניות
בעיה בגוונים

רציתי גם לשאול את המומחים לדבר, מדוע בדפוס התוצאה אינה מתקבלת בצבעים האמיתים אלא מתקבלת כדוגמת התמונה הראשונה, ולא כמו הדוגמה השניה שהיא בRJB. דברתי עם הדפוס והוא לא יודע היכן הבעיה. האם זה משהוא בהגדרות של הפוטושופ. זו בעיה שמלוה אותי כבר תקופה ארוכה שכל העבודות יוצאות בגוון הנוטה יותר לירוק. אני עובד בפוטושופ בצבעי cmyk ולא בRJB.

• הוסף לסימניות
התמונה נראה כבר צהריים לא שחר, אולי יש כאלו שהשחר שלהם בשעות צהריים.

• הוסף לסימניות
זה מאד יפה ומרגיע,
אבל בכנות, אם אתה ממש חייב להכניס תמונת נוף פסטורלית, עדיף תמונת שמיים של זריחה,
שזה בעצם תמונה הרבה יותר נקיה בלי "פיצ'פקעס" (= ים והרים),
אז תנסה תמונת זריחה

• הוסף לסימניות
א. אתה צריך לוודא שהמסך שלך מכוייל כהלכה.

ב. זה RGB Red Green Blue

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה