כללי חוות דעת די דחופה, תודה רבה

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
ובכן, במודעה שלפניכם תפרסם בע"ה פעילות גדולה וחשובה של בית חב"ד, השאלה שלי אליכם היא- האם הקטגוריות של השכונות שייכות ומתאימות? כי הן חשובות ומסייעות לבן אדם שרואה את המודעה ומייד צצה לו שכונתו מול העיניים - זה יותר אפקטיבי בשבילו.
ועוד שאלה - המילים 'כי ביום הזה מאיר' כו' שמתחת לכותרת, הם בפונט קינג פוקס
(נורמל ובלק/בולד), כי כך זה היה שנה שעברה, והשנה כשאיווררתי את המודעה קצת, ראיתי שהפונט הזה למרות גילו - מתאים למילים, במיוחד נוכח העובדה שהן מעוקמות, מה דעתכם?
אם אשים אותו יהיו במודעה 3 פונטים (דפוס, לא כולל ה'מערב' שנמצא פה ושם, והפונטים של ה'לוגו' של הבית חב"ד)- שפע(בכמה משקלים), שקד וקינג פוקס.
אשמח לעצה נכונה, וממש תודה רבה למי שקרא את כל זה...
סתם ככה, מעניין לדעת - שכל הטקסט כמעט (כל מה שנכתב באינדזיין) הוא בתיבת טקסט אחת- החל מ'תשובי פרדס-חנה כרכור היקרים ועד- לעולם ועד בסוף המודעה...
א גוט'ן מועד.
מועדים לשמחה.
אפרידמן

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 352.2 · צפיות: 14
  • 83769.jpg
    KB 356.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יפה מאד - דווקא הפונט הזה נראה טוב (זה לא נראה מידי הרבה פונטים).

השינוי היחיד שהייתי מציעה הוא להגדיל קצת את הרווח בין הרשימה של הגברים למילה "נשים" וכן בין ה"יחי אדוננו" שלמטה למה שלפניו. ישל כם קצת מקום להרים הכל לפני "נוהגים ליטול ידיים.."

אבל בסה"כ המודעה יפה וברורה למרות שיש בה הרבה טקסט

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נחמד,עמוס.
ההטיה של הפונט מעצבנת את הקריאה (סורי..)
הנווה אשר,מרכז וכו' נראה מעט תקוע.
קצת צפוף,תרווח ואם אין מקום אז אולי להקטין טיפה את הפונט,הייתי מחליפה את סוג הפונט של הטקסט הרץ.

אגב,אין להם לוגו?
(אני עובדת עם האזורים של גבעת מרדכי ג"ש בית הכרם ווכו' ויש להם לוגו)

• הוסף לסימניות
ראשית, חג שמח!

מודעה יפה וקלאסית.
לדעתי הקינג פוקס בא בטוב, ואפי' הכותרת אולי הייתה יפה יותר בקינג פוקס...
אכן שמות השכונות מוסיפות המון, רק אולי כדאי שיהיו בצד ימין לפני הטקסט (כדי שיהיו כולם באותו מקום, וקרוב לטקסט) ואולי להביא אותם בווריאציה אחרת, כגון לבן ע"ג אפור או משהו כזה..
חג שמח ובהצלחה!!

• הוסף לסימניות
מודעה מעולה, להסתדר עם כ"כ הרבה טקטס- עשית את זה מושלם!!

• הוסף לסימניות
יפה ומושך
רק הפריע לי מאד המסגרת המוטית למטה ומתחתה גם רבוע שחור- לא אהבתי

• הוסף לסימניות
גם הריבוע השחור בצד שמאל נראה לי קצת תקוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה