חוות דעת ובעיקר ביקורת לילדה מתוקה (תרתי משמע) :)

• הוסף לסימניות
לא אני ציירתי,
ציור חופשי של בתי המקסימה והמוכשרה (בת 11.5) - זוהי דמות לפרוייקט משפחתי סודי :)

מכיוון שלצערי היא עדיין לא בחוג מקצועי לציור (כי טרם מצאנו כזה שלא יצריך נסיעה מחוץ לעיר).

אשמח מאד לביקורת בשבילה, בעיקר על הפנים, הפרופורציות, התנוחה וכו'
אני אין לי מושג :)

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
ציור ממש יפה! יש לה את זה!
אני חושבת שכדאי שהכתף תהיה לפני הפנים ולא להיפך ולא לעגל כ"כ את הקו של המרפק, הוא אמור להיות יותר 'שפיצי' אם את מבינה למה אני מתכוונת....
הרבה הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירהראל;n5093067:
ציור ממש יפה! יש לה את זה!
אני חושבת שכדאי שהכתף תהיה לפני הפנים ולא להיפך ולא לעגל כ"כ את הקו של המרפק, הוא אמור להיות יותר 'שפיצי' אם את מבינה למה אני מתכוונת....
הרבה הצלחות!

תודה!! לגבי הכתף - הכוונה שתסתיר קצת את הפנים?

נכתב ע"י אריאל 1;n5093096:
הארנב משהו! גם ההבעה שלו...

תודה!! לצייר חיות זה התחביב שלה באמת :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיון;n5093117:
תודה!! לגבי הכתף - הכוונה שתסתיר קצת את הפנים?

בדיוק! זה ייראה טבעי יותר

• הוסף לסימניות
זה יותר לעבוד על הקטע של תכנון מראש, היא בטח ציירה קודם את הפנים ואחר כך "הסתדרה" עם הכתף וכל השאר.

• הוסף לסימניות
חייבת לציין גם בעקבות משהי מקסימה שהאירה לי באישי וגם כי חשבתי לכתוב את זה מראש,
אולי באמת בגיל הזה צריך לתת רק אישורים ומחמאות - באמת אשמח לדעת מה חושבים הציירים דכאן לגבי זה.
(האם גם בשיעורי ציור מקצועיים בגיל הזה אין ביקרות?)

כאן ספציפית שאלתי כי מדובר על משהו שהולך להיות סדרה שנייצר לפרוייקט משפחתי, אז רצינו לעשות את זה יותר מקצועי,
אבל אולי גם כאן היינו צריכים לזרום עם הציור ואולי לא? :)

תודה על כל הארה.

• הוסף לסימניות
צודקת לגמרי!
מידיעה ברורה הכישרון מתפתח אם לא מפריעים לו...
העיקר הוא תרגול, ילד שאוהב לצייר צריך לאפשר לו את זה המון והוא כבר ישכלל את עצמו לתדהמתך!
אפשר לכוון אותו להעתיק ציורים של הקומיקאים הגדולים (שירה וכדו')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה