כללי חוות דעת ועזרה

• הוסף לסימניות
המוווווווווווווון זמן לא העליתי דברים לחו"ד, ב"ה, סיבות טובות (-אין לי זמן לחו"ד...)
אבל הפעם אנו לא מצליחות לסיים את הקישוט - בנושא שבת לתיכון תורני חלש (-רוחנית)
אשמח מאוד לעזרה ויעוץ לשיפוץ, זה, כמו תמיד, דחוף מאוד. (הרישום לסמינר וכד')
תודה מראש לכל העונים.

קבצים מצורפים

• שבת חדש11.jpg
    3.5 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
הכיוון מעולה,
אבל משהוא קצת לא זורם ז"א חסרה תנועה, פרספקטיבה.

• הוסף לסימניות
כן, לא ברור לי למה זה עלה כך, אעלה שוב.
שימו לב, הדיוקים והפינשים עדיין לא נעשו, משום שאני לא 'סגורה' על העיצוב.

קבצים מצורפים

• שבת חדש11.png
    KB 954 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
העיצוב הכללי מהמם, כמה הערות: א. בד"כ כלי כסף הם בצבע כסף ולא זהב.
ב. לדעתי כדאי שהשמים יהיו בצבע תכלת אחיד.
ג. הייתי מורידה את הגפנים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עיצוב מאוד יפה.
בענבים בצד שמאל למטה אין צורך.
כן הייתי משאירה את הכלים בצבע זהב, זה נותן הרגשה מרוממת.

• הוסף לסימניות
בלי הענבים היה חסר לי משהו, ניסתי כך, איך זה עכשיו?

קבצים מצורפים

• שבת חדש.png
    KB 503.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
שיפור יפה בשלהבות ובזרימה של התווים.
אבל בכל אופן דעתי היא להשאיר את החלק השמאלי למטה ריק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה