כללי חוות דעת ושאלה קטנה. תודה.

• הוסף לסימניות
זו פרסומת למאפרת. היא אהבה את הפרסומת הורודה יותר מהשחורה. (לדעתי השחורה יפה יותר).

אבל עכשיו יש לי בעיה. זאת פרסומת שתופיע באתר באינטרנט לכן בקשו ממני שהמשקל יהיה לא יותר מ80kb והגודל 140px על 300px. לחברתי מאד אכפת שיראה ברור, אבל בגודל ובמשקל כאלו מה אני יכולה לעשות?

זו לי הפעם הראשונה שאני עושה פרסומת בשביל אתר (תמיד אני מדפיסה)ץ ואני לא יודעת אולי יש איזה צורה שבה שומרים את התמונה וכך יראה ברור, לא יודעת, משהו יכול לעזור לי?

נ.ב: התמונה הורודה שרואים כאן זה הגודל שביקשו ותראו איך היא נראית? בושה... וגם זה המון טקסט מה שהיא רוצה לא?

תודה רבה!!

קבצים מצורפים

• para subir.jpg
    KB 743.5 · צפיות: 23
  • para subir chico.jpg
    KB 686.9 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
קודם כל, בונים את הקובץ לכתחילה בגודל המדויק של הפיקסלים
(התמונה מעוכה בגלל פרופורציה לא נכונה)
שנית, לשים כל כך הרבה טקסט בבאנר קטן כל כך? ואת הטלפון בקושי רואים?
גם הלוגו נעלם לחלוטין

לגבי שמירה לנט - יש אופציה של SAVE FOR WEB או משהו כזה, זה תפריט שמירה מיוחד שממנו את מייצאת את הקובץ ג'ייפג במשקל קל ובאיכות

לגבי הצבעים - השחור נראה יוקרתי יותר
הורוד נראה כמו בזאר זול

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!!! עזרת לי מאד!

• הוסף לסימניות
השחור יפה יותר,
הורוד - צעקני,
אם כבר ורוד - לכי על ורוד עתיק, זה יותר מתאים לתמונה ולכל הענין,
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה