כללי חוות דעת | ייעוץ לפרסום חנות תכשיטים

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל הערות.

הלקוח / ה מאוד מרוצה מהמודעה.

הערותיכם והארותיכם בבקשה.

תודה רבה

קבצים מצורפים

• 02.jpg
    KB 342 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מהמם, את הפונט תתחדשי דחוף להחליף לפונט של כל הטקסט כולל גם את תכשיטים איכותיים וכ"ד
תנסה לעשות את העיטורים באפור עדין או זהב כמו שבמודעה
עיצוב 10!!!!

• הוסף לסימניות
יפה.
אני הייתי משנה קצת..לא מספיק מושך

• הוסף לסימניות
לדעתי הבסיס מאוד יפה אבל חסר שם עוד משהו, אולי ברקע אולי תוספת אור לאובייקטים כך שזה יבלוט יותר. תנסה ותראה תוצאות.

• הוסף לסימניות
מלכותי ויפה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, מלכותי ומושך, הייתי מגדילה את המילה תתחדשי שיהיה לפי היישור של הטקסט המפרט מתחת (מחלפיה פונט, כהערת בלאלמעלה)

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!
רק להחליף את הפונט של "תתדשי"

• הוסף לסימניות
השרשרת תקועה לפי דעתי. תמקם את זה אחרת. חוץ מזה יפה מאד!

• הוסף לסימניות
הבסיס ממש טוב, עבודה יפה ומקצועית

להחליף פונט כנ"ל

השרשרת לא מספיק מושכת, קטנה מדי ולא נוצצת (לא עושה חשק לקנות, בקיצור)
הייתי מגדילה אותה, שתפרוץ לתוך המודעה, אולי אפילו עם איזו השתקפות למטה
ואז מקטינה את הכותרת, הלוגו והבודי-טקסט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;82812:
הבסיס ממש טוב, עבודה יפה ומקצועית

להחליף פונט כנ"ל

השרשרת לא מספיק מושכת, קטנה מדי ולא נוצצת (לא עושה חשק לקנות, בקיצור)
הייתי מגדילה אותה, שתפרוץ לתוך המודעה, אולי אפילו עם איזו השתקפות למטה
ואז מקטינה את הכותרת, הלוגו והבודי-טקסט

חושבת ממש כך...
וההשתקפות ממש רעיון!

• הוסף לסימניות
עבודהסוף הדרך
אני לראות שאתה........
בלי"ע

• הוסף לסימניות
יש שתי דרכים לכתוב תכשיטים באנגלית...

• הוסף לסימניות
מודעה יפה
אבל....
העיטורים בשני הצדדים צריכים להיות מאותה משפחה אבל במשחקים של גדול וקטןאו צבע מלא וצבע בשקיפות השמאלי יותר יפה לטעמי לשנות את הפונטים לאותו פונט בכל המודעה הערת אגב השעות לא כתובות בכיוון הנכון, הצבעים יפים של המודעה, השרשרת לא מספיק מבריקה וכן הלוגו לא ממוקם טובאולי צריך לשנות גודל זה נראה מבחנת משקל שווה למלל של המודעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה