כללי חוות דעת כרטיס ביקור

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מצו"ב כרטיס ביקור. חוו דעתכם!
את הבד למטה אני חושבת שכדאי להחליף. מה דעתכם? האם למישהו יש תמונה של בד יותר מתאים?
האם זה לא יוצר מראה מדי ספורטיבי ועלי 'לאלגנט' אותו?

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 73.4 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
בגדול - הכיוון של הכרטיס טוב.

לענ"ד חשוב לשקף את הקו העיצובי האמיתי של המקום, במיוחד אם עפ"י הטקסט הוא קורא לעצמו ייחודי.
הרעיון של הקו המקווקו המבטא תפרים - מצויין. האם השפיצים, הקוים והחיתוכים הזויתיים משקפים את סגנון העיצוב של המקום - או לא?
הצבעים - מתאימים לסגנון - או לא?
התמונה של הבד - א. לא נראית תמונה איכותית ולא ברור מה קורה בה בצד ימין למטה. ב. הכי חשוב - זה בד שהוא בקלאסיקה העיצובית של התפירה שלהם?

אלה השאלות שלדעתי את צריכה לעסוק בהם ולהתקדם בהתאם. בטח יצא משהו טוב.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
התמונה לא ברורה כי הורדתי בכוונה מהאיכות כדי שהקובץ יעלה.

• הוסף לסימניות
לדעתי העיצוב טוב, רק אולי כדאי במקום לבן, רקע בצבע בהיר אחר (מאד בהיר) (צהוב/קרם בהיר)

• הוסף לסימניות
התיפורים והחלוקה יפים
לא אהבתי את השם של החנות, יאנגלוק נראה ונשמע בדיוק להיפך ממראה צעיר.
אנגלית עדיף באנגלית.
גם הצבעים כבדים מדי והבד נראה של זקנים.
את הפרטים למעלה להטות באותה זוית של הצורה.

• הוסף לסימניות
מאד יפה!
כדאי להחליף את הבד לבד של בגדי ערב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צג;224245:
מאד יפה!
כדאי להחליף את הבד לבד של בגדי ערב.

אז למישהו יש לתרום??? בבקשה!!!

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה מאוד, אבל לא נראה כמו סטודיו לבגדי ערב, אלא כמו חנות בדים רגילה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,חסר קצת שיק, הכרטיס ספורטיבי בעוד בגדי ערב אלגנטיים התמונה למטה מפוקסלת מאוד

• הוסף לסימניות
יפה מאוד ונקי.
האם מדובר בבגדים לצעירות?
זה משדר משהו צעיר ועכשווי

התמונה לא מתאימה בכלל לסטייל.
הייתי הולכת על בד שחור כלשהו, עם טקסטורה.
האמת - הייתי סורקת בד מאחד הבגדים שם, זה הכי אותנטי.

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לדעה של בד מהחנות בכל אופן לא הבד שקיים כעת מכיוון שהוא נראה לא עדכני.
את הכיתוב-כולל הלוגו הייתי מישרת לפי הצורה של הקוקוים למטה.
היתי נותנת צבע אחר בנוסף לבורדו, משהו יותר יוקרתי-אולי בצבע של הבד החדש...

• הוסף לסימניות
הבד כאמור לא מתאים

לא ככ התחברתי לקווקוו - מוריד מעט מהכרטיס
הכיוון לא נראה ייחודי ולא סגנון של בגדי ערב

חסר לך מספר אחד בפלאפון (058 הוחלף ל 052)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה