כללי חוות דעת כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חווד"ים תודה.

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 479.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מאד יפה. חבל שאת לא מעלה פה הרבה עבודות שלך. הסגנון הזה די חסר פה.

• הוסף לסימניות
הייתי אומר לך להחליף פונט של שמך למשהו יותר חדשני,
אבל מצד שני הוא נותן תחושה טובה ועתיקה כמו כל סגנון הכרטיס.

(להבא כדאי להעלות את העבודה בתור תמונה מצורפת, לאנשים יותר קל להסתכל מאשר להוריד למחשב קובץ PDF)

• הוסף לסימניות
ממש יפה! גם אני הייתי רוצה לראות יותר עבודות שלך.

• הוסף לסימניות
מקסים! ממש אהבתי.
הייתי מקטינה את האימייל.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את הסגנון!

• הוסף לסימניות
כרטיס מדהים!!!!!!
לדעתי בצד החלק להוריד עיצוב גרפי ולהשאיר רק את הפרטים (או לחילופין בקידמי רק את השם שלך ובאחורי עיצוב גרפי), אין צורך לחזור על עיצוב גרפי
שוב, זה מקסים

• הוסף לסימניות
נהדר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובי;284581:
כרטיס מדהים!!!!!!
לדעתי בצד החלק להוריד עיצוב גרפי ולהשאיר רק את הפרטים (או לחילופין בקידמי רק את השם שלך ובאחורי עיצוב גרפי), אין צורך לחזור על עיצוב גרפי
שוב, זה מקסים

גם לדעתי.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ומקורי.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
משהו מרענן וחדשני ממש מתוק!
את בטח גם מאיירת? זה סגנון של מאיירת

• הוסף לסימניות
מקסים! מסוג הכרטיסים שאני שומרת לעצמי ונהנית להסתכל בהם.

עלי והצליחי.

• הוסף לסימניות
הייתי משנה את הפונט לכתב יד.. משהו יותר חדשני כמו שאמרו לפני...

בעיקרון זה נחמד מאוד! בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מקורי.
משו שלא רואים כל יום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה