כללי חוות דעת: כריכה לספר

• הוסף לסימניות
מה דעתכם? נא להעיר/להאיר...

קבצים מצורפים

• 004.jpg
    KB 562.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
לעטמי הדל, הצבע גרוע (בל' המ')
צבע האותיות בשם המחבר לא קריא וכנ"ל הניקוד ב'גלגלים'
ו..הגלגלים לא כל כך גלגליים.

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה מאד!
אך מצטרפת ל-ysc לגבי הביצוע

לע"ד מאד יפה בספרי הילדים שתמונת השער לא תחומה בתוך צורה
אלא פתוחה על כל השער או משתלבת ברקע

• הוסף לסימניות
אלי, אולי תעשה מבצע בפרוג, ותעלה לנו את התמונה, וכל אחד ינסה לעשות כריכה. מגיע לך שישקיעו בשבילך, לא?

• הוסף לסימניות
התמונה יפה מאד-מאד. כל היתר טעון עיבוד.
הגלגלים לא נותנים תחושת גלגלים, צבעיהם, פלוס צבע הרקע, פלוס צבע הכיתובים-לא מוצלח ולא מתאים. גם המיקום של שם הסופר ושם המאייר אינו נכון.

• הוסף לסימניות
השאלה שלי היתה לגבי הרעיון, שהתמונה 'מציצה' מתוך חלון בכריכה. הצבע וכו' והגלגלים עשיתי במהירות, רק בשביל להמחיש את הרעיון...
תמונה לא תחומה - זה מספיק בולט ויחודי מול ספרים אחרים? בדיוק מזה רציתי להימנע...

• הוסף לסימניות
תמונה שלמה:

קבצים מצורפים

• 006.jpg
    KB 790.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תחליף פונטים ל'גלגלי עזר' וגם צבע, ואז נוכל לחשוב יותר טוב. ככה זה צורם בעיניים.

ואגב, מקובל ולגיטימי מאד (ידוע לי שזה נכון לעשות כך) בניקוד קומיקס לוותר על דגשים שאינם נשמעים וגם על שוואים שאינם נצרכים. לנקד ניקוד חלקי, רק מה שזקוקים לו לקריאה. מקל על העומס ומבהיר את בלוני הטקסט.

• הוסף לסימניות
לדעתי יפה יותר שהתמונה אינה תחומה במסגרת, ואם הכונה שלך שהתמונה תהיה בתוך חלון, אז תצייר חלון ממש.
גם הכותרת לא קריאה כ"כ, לקח לי כמה דקות להבין שהC זה חלק מהכיתוב.
הציור משגע!!!

• הוסף לסימניות
האליפסה גונבת מידי הרבה שטח מהתמונה המצוירת וחבל. על הצבעים כבר דברו
בציור נראה לי שכדאי להוסיף צל חד יותר בחלק מהמקומות כדי להבליט יותר וליצור עומק מודגש יותר.

• הוסף לסימניות
אהבתי יותר את הציור השלם

• הוסף לסימניות
א. לא מדובר בקומיקס. ב. איזה פונטים הייתם מציעים?

• הוסף לסימניות
תמונה שלמה זה לא מספיק מקצועי וביצועי...
לדעתי תטשטש אתת התמונה עם הרקע בצורה מענינת אולי בעזרת המברשות בפוטושופ
שהכיתוב לא ישב על התמונה (הכיתוב למטה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו ישר;66460:
תמונה שלמה זה לא מספיק מקצועי וביצועי...
לדעתי תטשטש אתת התמונה עם הרקע בצורה מענינת אולי בעזרת המברשות בפוטושופ
שהכיתוב לא ישב על התמונה (הכיתוב למטה)

ממש גנבו לי את המילים מהפה - - -

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה