חוות דעת לאתר שלי

• הוסף לסימניות
http://www.millery.co.il/

אשמח לחוות דעת.

כמו"כ אם זה חסום חשוב לי לדעת באיזה סינון, אשמח אם תכתבו לי במייל או כאן ע"כ.

בתודה מראש

• הוסף לסימניות
פתוח- אתרוג

• הוסף לסימניות
יפה ומרשים מאוד! רואים שהשקיעו בחווית משתמש!

כמה הערות ברשותך:
1. התמונות בסליידר בדף הבית.... קצת משעממות ;) ולא מתאימות לגודל
2. התמונה של הפקס חשוכה ומיושנת
3. בדפים הפנימיים כמו ״השירות שלי״ וכו הריבועים + ה״הובר״ עושים הרגשה של כפתור. אבל זה לא
4. בדף הבית - כל הריבוע צריך להיות לחיץ ולא רק האלמנטים עליו
5. טיפול בכותרות העמוד (title in HTML)
6. אולי כדאי למתן קצת אפקטים. בשביל אוירת רצינות :)

המון המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
להגיב כאן או בפורם דיון וחשבון?

אתר יפה מקצועי תואם למי שעסק שנמצא באתר ומי שנה את האתר
כמה הערות לדעתי
1. טיפול בפיקסלים
לדוגמא בדף של משרד חדש לא שמים לב שיש תגובות רק על ידי גליה ואים שום רמז שכאן צריך לגלולל [הכתבה מסתיים במשפט אחרון] טיפול במרווחי בין השורות היה פותר את זה גם בעמוד השירות שלי מרווח יותר קטן בגובה בין השורות היה מונע הגלילה של חצי סנימטר לראות את הלוגו במושלם

2. המשכיות וחיבור
דוגמא: נשאר באותו דף אין חיבור בין כותרת הדף משרד חדש [ממוקם בכותרת עליונה של הדף [גם טיפול ב rtl חסר] להמשך הדף אותו דבר בצד ימין של הדף בתפריטים או קטגקיות אין חיבור בין הכותרת להריבועים [אולי רקע אחיד מאחורה יפתור הבעיה]

בתגובות האחרונות הצבעניות הופך הטקסט ללא קריא בולט במיוחד בתגובה השניה של מס הכנסה שובת

• הוסף לסימניות
אני בנתיב - שלחתי בקשת פתיחה ונפתח אוטומטית.

לגבי עיצוב - מסכימה עם ההערות הנ"ל.

להלן המלצותי:

• יש כאן כיוון, אך כדאי ללכת איתו עד הסוף.
  • הסבר: אם החלטתם על כיוון מודרני אפליקטיבי של ריבועים, הייתי הולכת עם זה עד הסוף, ועושה את האתר מודרני.
  • אבל - הייתי ממעטת את השימוש בהנפשות - של כל דף חדש / מעדנת אותן. מהסיבה הפשוטה שהן מייגעות.
  • לוגו - להקטין, ושיהיה בכל האתר בגודל ובמיקום זהה כולל דף הבית. והוא צריך להיות לינק לדף הבית.
  • נדרשת אחידות בכיוון הטקסט בריבועים בדף הבית.
  • נדרשת פניה ניטרלית, משהו כמו - נהיה בקשר, או צרו קשר, כרגע נשמע שהמשרד מעוניין בנתינת שירות לגברים בלבד.
  • צורת עיצוב הריבועים עם תמונה גדולה, למשל בעמוד "מעט עלי", מטעה. כיוון שנראה כמו תצוגה קטנה של עמוד שלם / קטגוריה ארוכה.
  • רספונסיביות - יש מה לשפר, כמו לוגו שיוקטן באייפון, טקסט בהודעות חדשות בצד, וכדו'.

אם תרצו, יש עוד...
כרגע נראה שלא היה מעורב כאן מעצב אתרים כמו שהיה מעורב בונה אתרים...

עסק שמתעניין ובונה אתר - אומר דברים טובים על התקדמות העסק.
כל הכבוד! בהצלחה רבה!

נ.ב. מה עם קידום?

• הוסף לסימניות
אם בונה האתר היה מעלה לחוות דעת בפורום בניית אתרים, הייתי מגיבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיליארד;1308017:
אם בונה האתר היה מעלה לחוות דעת בפורום בניית אתרים, הייתי מגיבה.

מעריך מאד את הלויאליות.

את יכולה להגיב באישי.

• הוסף לסימניות
לא בגלל שיש לי הערות,
בגלל שנראה לי שבפורום בניית אתרים צריך להגיב לבוני אתרים שמבקשים חוות דעת, לא ללקוחות של בוני אתרים.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד והערות זעירות

נכתב ע"י יהודה מילר;1306608:

אשמח לחוות דעת.

בתודה מראש

ציטוטי הלקוחות בצד- הציטוט הראשון שקפץ לי היה "גם לאחר שהפסקנו את הפעילות המשכנו לקבל שירות" לדעתי זה מעורר משהו לא נעים, כשמדברים על לקוח שהפסיק שירות. הצעה לתיקון: גם בזמנים בהם המנוי שלנו לא היה בתוקף, המשכנו לקבל שירות.

כמו כן, ציטוט נוסף: ללמוד מהטעויות ולא לחזור אליהן- צ"ל: עליהן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיליארד;1308093:
לא בגלל שיש לי הערות,
בגלל שנראה לי שבפורום בניית אתרים צריך להגיב לבוני אתרים שמבקשים חוות דעת, לא ללקוחות של בוני אתרים.

צודקת בהחלט.

מסכים לכל מילה, ויפה שאת עומדת על כך.

אבל ת'אמת, (כנחתום המעיד על עיסתו...) זה אתר מגניב בטירוף ולא נראה לי שיש מה לחשוש מהערות.

_

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיליארד;1308093:
לא בגלל שיש לי הערות,

צודקת.

זוהי היתה טעות שלי

• הוסף לסימניות
יאהווו! יפה!

תתחדש! האתר נראה משהו משהו.
שיהיה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
האתר נראה יפה מאוד, אך יש בו עדיין מה לשפר. זה לא נראה גמור.

(אולי רק אנשים מהתחום יראו את זה, אבל זה נורא בולט שנעשתה פה התאמת אתר לתבנית, ולא התאמת תבנית לאתר.)

ושוב, האתר נראה יפה ומזמין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודה מילר;1306608:

אשמח לחוות דעת.

בתודה מראש

אתר מושקע ומשכנע!

אומנם בוני אתרים המקצועיים שלנו שמו לב לאי אלו הערות אבל קהל היעד של האתר בוודאי יהיה מוקסם, חבל להשקיע בפיתוח מיותר שקהל היעד לא ירגיש בו אפילו.

בהצלחה רבה! :)

• הוסף לסימניות
רק אני שהסתבכתי עם הגלילה באתר?? הצלחתי לגלול רק עם חיצי המקלדת

• הוסף לסימניות
פשוט מעולה

לא מקצועית אלא בתור משתמשת, יש חווית גלישה מדהימה ברורה מעניינת!! הסגנון מאוד חדשני ולא כבד !! בלי הרבה מלל מיגע ומשעמם...אתר לדוגמא...

• הוסף לסימניות
גם לי חסום- נתיב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה