חוות דעת לגבי מטבח

• הוסף לסימניות
שלוםם ,אשמח לחוות דעתכם ,לגבי מטבח,
איך אפשר להרוויח יותר משטחים וכו עוד הערות וכמובן אפשרות פתרון..

קבצים מצורפים

• מטבחח.jpg
    מטבחח.jpg
    KB 129.2 · צפיות: 128
  • מטבחח.pdf
    KB 57.3 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
המטבח מבחינת העמדה עקרונית מתוכנן נכון ומנוצל יפה -- למרות שאין סימון לחלון מניח שזה נמצא מעל התנור הבשרי
לדעתי כדאי לחשוב אם הכיריים בשרי נמצאות במקום נכון --כי שם רב הפעילות ונראה צפוף ותקוע
ואם המקום מתאים אז עם כל הכבוד למיקסום
הייתי מזיז את הכיריים "לפינה המתה " ומישר קו עם השיש נראה לי יותר הרבה יותר נח וגם נותן גישה לחלון

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהתוכנית ממש טובה, אני מסכימה עם זה שהסבוב של הפינה לא נותן מספיק ולא שווהאת זה

• הוסף לסימניות
שוב אם הכיריים בשרי נמצאות במקום נכון --כי שם רב הפעילות ונראה צפוף ותקוע
הייתי מזיז את הכיריים "לפינה המתה " ומי
אין חלון:( לגבי הכיריים ,זה הדבר היחיד שמתלבטת, איפה היית שמה אותם ,גם אם אני מוותרת על הפינה אז אין לי משטח עבודה ארוך בכל המטבח הגדול הזה,מה היית מציעה?
המטבח מבחינת העמדה עקרונית מתוכנן נכון ומנוצל יפה -- למרות שאין סימון לחלון מניח שזה נמצא מעל התנור הבשרי
לדעתי כדאי לחשוב אם הכיריים בשרי נמצאות במקום נכון --כי שם רב הפעילות ונראה צפוף ותקוע
הייתי מזיז את הכיריים "לפינה המתה " ומישר קו עם השיש נראה לי יותר הרבה יותר נח וגם נותן גישה לחלון

• הוסף לסימניות
אין חלון:( לגבי הכיריים ,זה הדבר היחיד שמתלבטת, איפה היית שמה אותם ,גם אם אני מוותרת על הפינה אז אין לי משטח עבודה ארוך בכל המטבח הגדול הזה,מה היית מציעה?
אז איפה החלון ? --כי אם אין בכלל חלון -- הייתי מציע אולי קונספציה בכיוון חשיבה שונה שמתאים לאילוצים

• הוסף לסימניות
כך תקבלו משטח עבודה גדול יותר:
חוות דעת לתכנון מטבח.PNG

• הוסף לסימניות
שלום פחות מעדיפה אינדוקציה על האי אך קצת מסובכת עם המיקום של המיניבר ,אשמח לחוות דעתכם איפה מיני בר ואיפה כירה חלבית
אינדוקציה על שיש .jpg
image (3).png

קבצים מצורפים

• מטבח.pdf
    KB 134.9 · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה