חוות דעת לגבי שינוי תב"ע

• הוסף לסימניות
הנני גר בפרויקט של שבעה בנינים, חלקם בני שלשה קומות וחלקם בני ארבעה קומות.

הכל ביחד, יש בהם כחמישים דירות.

לאחרונה פנה אלינו אחד השכנים, אשר בשיתוף פעולה עם חברה של יזמות, רוצים להגיש בקשה לשינוי תב"ע.

לדבריהם, לפי שאר הבנינים שיש באזור, אנו אמורים לקבל אישורים גם להרחיב את הדירות הקיימות, וגם להוסיף עוד שלשה\ארבעה קומות.

מצורף כאן היפוי כח שהם מבקשים מאיתנו לחתום.

השאלות שלי

• האם המחיר שהם מבקשים, זה מחיר מקובל בשוק הזה?
  • מה בדיוק נכלל ב'שטח שירות'?
  • האם לדעתכם יש דברים שאני צריך לעמוד עליהם\לשנות בהסכם?

קבצים מצורפים

• יפוי כח.jpg
    יפוי כח.jpg
    KB 356.6 · צפיות: 97
  • הוסף לסימניות
קודם כל ממליצה לקבל עוד הצעות מחיר
מה קורה במקרה שחלק מהשכנים לא ירצו לשתתף ?
כמה מ"ר צפוי לאפשר לך הרי הדירות שיותווספו בקומות מעל לא יהיו שלך ...
אולי שווה לבדוק אפשרות לתמא 38 אם זה עונה על הקיטריונים כך כל הבניה ללא עלות של הדיירים ומקבלים לפחות עוד חדר ומחסן
חשוב לבדוק לו"ז של אישור הבקשה שלא תסחב שנים , וגם לבדוק שהחברה שמוציאה את התב"ע עם נסיון טוב בעבר

• הוסף לסימניות
תודה על כל המענה.

למה שהקומות מעל לא יהיו שלי?
אם בבנין שלי יש שלשה קומות, ויאשרו עוד שלשה קומות, לא אקבל קומה נוספת? (כמובן שעלות הבניה עלי).

לא ננכנס לקריטיון של תמא 38.

• הוסף לסימניות
לבדוק למי הגג משויך ולמי הזכויות שיכות
האם זה משותף לכל הדירים או לדירות מסוימות או שזה יחידות דיור בפני עצמן ואז אפשר לבנות ולמכור למי רוצים

• הוסף לסימניות
הזכויות שייכות לכל השכנים.
לכאורה נוכל לקבל אפשרות ליחידות נפרדות.

• הוסף לסימניות
מבחינת מחיר, איך אוכל לבדוק שזה מחיר סביר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה