כללי חוות דעת לגרפיקאית מתחילה!!!!

• הוסף לסימניות
היי,
עיצבתי מודעה ללקוחה, עשיתי סקיצה ראשונית
חשוב ללקוחה שהמודעה תמשוך את העין מאוד
אשמח לתגובות, הערות, שינויים ותיקונים לגבי הכל!!!!
תודה רבה זה מאוד יעזור לי....

קבצים מצורפים

• gdfgfdgdgdgdf.jpg
    1.2 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מקסים!!!
בקצב הזה יש לך עתיד בעז"ה!!

רק כדאי קצת לתת למודעה לנשום ופחות להעמיס עליה:
*המעבר צבעים שחוזר על עצמו כמה פעמים מעמיס על המודעה.
*הרקע- לעשות רקע חלק ללא דוגמאות או הבלטות.

-להקטין ולשנות פונט של 'הכי איכותי' ו- 'מחירים מוזלים'

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
אין צורך במעברים באותיות....
יש כאן לפחות 3 פונטים! תבחרי פונט אחד! ותשחקי במשקלים...

• הוסף לסימניות
עמוס מלא וגדוש
הרבה אפקטים,הרבה פונטים והרבה מעברי צבעים
יש בסיס טוב אבל חייב שיפור
בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
אמנם לא למדתי אבל ממבט ראשון על התמונה הטקסט של המחיר בולט יותר מאשר התמונה עצמה (ז"א מיד כשהסתכלתי ראיתי בעיקר את המחיר)אולי כדאי לשנות את צבע המחיר(או להקטין את המחיר כדי שלא יבלוט יותר מהמוצר עצמו.)או להבליט את שם המוצר ע"י הדגשת השחור
ולטקסט "הכי איכותי הכי זול" ומחיר מיוחד...תעשי בצבע אחיד כי זה שילוב של מדי הרבה צבעים יחד.

• הוסף לסימניות
עשית עבודה טובה מאד, אם את פרפקטציונסטית אז תוסיפי ותשני, אם לא זה מקסים ויפה.

• הוסף לסימניות
העיצוב של המוצרים יפה מאוד.
כמו שכתבו, המעברים מיותרים ומורידים מהיופי של המודעה.
הפונטים. פונט אחד מספיק, בכמה משקלים. (אם מאוד רוצים אפשר 2 מסגנונות שונים, לדוגמה: להוסיף כתב יד. אבל אז הוא צריך להופיע לפחות 2 פעמים במודעה כדי שהוא יהיה קשור ולא תלוש)
לייצר יותר מרווחים. גם מהקצוות וגם בין חלקי המודעה. תקטיני הכל בערך ב90% ואז תרווחי ביניהם.

ועוד משהו אחרון לבנתיים - בכל מודעה צריך להיות "מלך" על-מנת שהיא תתפוס את העין. כרגע הרקע, הפריטים, הכותרת העליונה, התחנונה, המספר טלפון, כל אחד מנסה לתפוס את הבמה, והעיניים מתבלבלות, לא יודעות לאן ללכת.

צריך להחליט מהו ה"מלך", במקרה הזה נשמע לי שהמשפט הראשון מתאים לכך. אותו להגדיל מאוד, ואת כל השאר המלל להקטין.

אבל כמו שאמרו, התחלה טובה.
נשמח שתעלי את מה שיצא אחרי השינויים.

• הוסף לסימניות
הפונטים חינמיים, חבל, זה מוריד את הרמה פלאים.

• הוסף לסימניות
אני פונה עכשיו אל המגיבים, ולא למעצבת:
מי שלא מבין בגרפיקה- עדיף שלא יענה!!!
כי ככה היא תוציא דבר לא טוב, לא תוכל להתקדם...

ולפותחת- הבסיס יפה! אבל את חייבת הרבה שיפוצים- החלפת פונטים, הורדת מעברי הצבע,
יצירת אוויר לנשימה בתמונה.

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
לא אתייחס למודעה עצמה אלא עלייך.
העבודה עם התוכנה נראה ממש מצויין מה שחסר קצת זה הקו העיצובי. אני מבין שבתור מתחילה עוד לא יצא לך לקנות פונטים אבל גם מתוך המבחר המצומצם של החינמיים שיש לך עדיף לא להסחף קו ברור שכולל צבעים, מעוגל או מרובע. בקיצור יש עתיד, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני נזכר כשאני הייתי עושה מודעות בתחילת דרכי, זה היה בדיוק אותו הטעם
מה שחשוב מאוד זה להשאיר שוליים מלמעלה ומלמטה(נראה לי שמידי צמוד לתקרת הדף, נראה כאילו חתכו אותו לא במיקום)
מה שכבר אמרו כאן, לא לשחק עם פונטים, פשוט ללכת על אותו פונט כל הזמן (גם לי אמרו את זה), גם באפקטים של הפונט, צריך לזכור שזה לא אלמנט גרפי אלא כיתוב שאמורים לקרוא אותו.
מה שאני הייתי עושה, שם את הכותרת באמצע ומסביב לה את התמונות, ניתן לשחק אם התמונות לשים אותם בכל מיני אפשרויות, עם מסגרת ובלי, וכדו'
נראה לי שהמילים המחיר כולל הכל צריכים להיות הרבה יותר בקטן אם בכלל
ההדגשה של המחירים קצת צורמת.
כמו"כ כל הפרטים שהם לא כותרת לא צריכים להגיע עם אפקט, שמים אותם במקום הטבעי שלהם, אם צבע אחד, מקסימום קצת צל וזהו, זה דעתי
מקווה שעזרתי, גם אני עברתי בדיוק את המסלול הזה ומהערות כאלו למדתי
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה