נכתב ע"י יעל;282053:הלוגו מדהים
המודעה מהממת
העמוד השלישי נראה טוב.
ברביעי קצת בלאגן.
דבר ראשון הייתי מתחילה עם הקטנים למעלה והגדולים למטה..גם לי זה מציק, הבלגן הזה של הכותרות.
איך אפשר לסדר כל כך הרבה כותרות בגדלים שונים בצורה מסודרת? הסתבכתי
נכתב ע"י Shia;282077:"המלצה, כדי לקבל נוכחות בולטת יותר, לעצב את הפלקט עם מסגרת כהה מסביב"
נכתב ע"י שחרית;282092:הלוגו - פשוט מעולה בעיני.
בחירה מעולה של צבעים, צורת אותיות מבריקה.
שיופים קטנים:
1. טיפה מפריע לי בעיניים העיגול של הש'. אולי מיותר או שצריך להיות בצבע השני.
2. נראה לי שהיישור של השורה "מוצרי דפוס..." לא לגמרי מדוייק. תחליטי - או למרכז או לשמאל.
3. הפרפר. הנוכחות שלו ללא ספק מוסיפה בהקשר של ציוד גנים. המיקום והגודל - לא לגמרי ברור לי שזה המיקום הנכון. אולי שווה לך לשחק עוד טיפה (בטח כבר עשית את זה הרבה...) עם המיקום והגודל. אולי למקם אותו ממש על הנקודה של החולם, או בצד, יש משהו קצת תלוש במיקום הנוכחי שלו.
אבל שוב - הלוגו בעיני ממש הברקה.
נכתב ע"י מטאור;282105:ואיך זה עכשיו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים