כללי חוות דעת לוגו

• הוסף לסימניות
Layer 4 (2)@2x-100.jpg
Layer <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מה יותר יפה? הראשון או השני? או פונט אחר לסלוגן?

• הוסף לסימניות
לגבי הסלוגן, אז הכלל הוא או להשתמש באותו פונט (אפשר משקלים שונים) או להשתמש בפונט שונה לגמרי שאין לו דמיון לפונט של השם.

• הוסף לסימניות
לגבי הסלוגן, אז הכלל הוא או להשתמש באותו פונט (אפשר משקלים שונים) או להשתמש בפונט שונה לגמרי שאין לו דמיון לפונט של השם.
ומה לגבי סלוגן בכתב יד? זה יתאים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הפונטים האלו מתאימים בשביל הסלוגן?
אביגיל.jpg
שוקו.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לדעתי צריך משהו יותר מינימלסטי, אולי עם סיומת עגולה כזה ופשוט יותר...

כמו כן הייתי שם בלי הטיה.

• הוסף לסימניות
לדעתי צריך משהו יותר מינימלסטי, אולי עם סיומת עגולה כזה ופשוט יותר...

כמו כן הייתי שם בלי הטיה.
כנ"ל.
חוץ מזה אני שוב אומרת - אל תמתח את האותיות, בראשון מתחת, זה לא טוב, אם אתה רוצה לעשות רווחים אני מעלה תמונה, וגם יותר מידי רווחים זה לא טוב. הנה דוגמא:
ללא שם.jpg

• הוסף לסימניות
Layer <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זה עם ה"גברת לוין". זה יותר טוב?

• הוסף לסימניות
זה ה-לוגו. פשוט מה שצריך!!!

אולי רק הייתי שם את הציפורן יותר למעלה, שלא יהיה מחובר לטקסט. זה מעיד יותר על מקצועיות.

אבל זה פשוט לוגו-מושלם!! צבעים טובים, טיפוגרפיה טובה, רעיון מתאים וצורניות פצצה!!

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 419202 זה עם ה"גברת לוין". זה יותר טוב?
מתנגש עם ה הפונט הסריפי ב-"פרפקט גרף"
אם תחליף לפונט זוויתי וישר יותר, גם האייקון עם הקווים הישרים, ישתלב יותר טוב כנראה.ץ

הצבעוניות מידי "גולמית" ובסיסית.
נסה גוונים מורכבים ועשירים יותר.

בהצלחה,
בסוף יצא לוגו מיוחד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה