כללי חוות דעת - לוגו

• הוסף לסימניות
אהלן לכולם
זקוקה לעזרה
בניתי כמה לוגואים ללקוחה ורציתי לקבל עצות לפני שאני שולחת לה

הלקוח: קוסמטיקאית לטיפולי פנים והסרת שיער
בחורה מלאת שמחת חיים ורוח צעירה -
לכן השאיפה שלי הייתה לשזור את זה בלוגו

הלוגו הראשון (עם מ ט הפוכה) האידיאל מבחינתי, הצבעים קצת מפריעים לי - נדמה לי שהוא יותר זורק ללקים ואיפור

זהו
אשמח לעצות :)

קבצים מצורפים

• 001.JPG
    001.JPG
    KB 17.6 · צפיות: 341
  • 002.JPG
    002.JPG
    KB 15.5 · צפיות: 338
  • 003.JPG
    003.JPG
    KB 24.6 · צפיות: 301
  • 004-1.JPG
    004-1.JPG
    KB 22.5 · צפיות: 294
  • 004-2.JPG
    004-2.JPG
    KB 24 · צפיות: 283
  • הוסף לסימניות
יש עוד אפשרות ששכחתי לשלוח..

קבצים מצורפים

• 002-2.JPG
    002-2.JPG
    KB 15.1 · צפיות: 276
  • הוסף לסימניות
אני בהלם.. מיוחד!!! סוף הדרך!!! דבש!!!

ישנו כלל חשוב במיתוג, ושמו צבעוניות שטוחה. תמיד כדאי להשתמש בכמה שפחות צבעים (מומלץ כל שלוש), ללא מעברי צבע וכמה שיותר וקטורי-ולא להשתמש בתמונות.

לכן אני חושב שהראשון הוא הטוב ביותר, אבל צריך לשטח את הצבע שברקע וגם אולי להחליף לצבע אחר, ככה זה כנראה יפתור גם את בעיית הלק וכו'

אולי גם השני (002) יש לו פוטנציאל, אבל צריך להוריד את התמונה ולעשות שם איור של פרח בודד ויקטורי ומינימלסטי.

בהצלחה רבה, אלופה!

• הוסף לסימניות
אני בהלם.. מיוחד!!! סוף הדרך!!! דבש!!!

ישנו כלל חשוב במיתוג, ושמו צבעוניות שטוחה. תמיד כדאי להשתמש בכמה שפחות צבעים (מומלץ כל שלוש), ללא מעברי צבע וכמה שיותר וקטורי-ולא להשתמש בתמונות.

לכן אני חושב שהראשון הוא הטוב ביותר, אבל צריך לשטח את הצבע שברקע וגם אולי להחליף לצבע אחר, ככה זה כנראה יפתור גם את בעיית הלק וכו'

אולי גם השני (002) יש לו פוטנציאל, אבל צריך להוריד את התמונה ולעשות שם איור של פרח בודד ויקטורי ומינימלסטי.

בהצלחה רבה, אלופה!

וואו תודה על כל הפירגונים והמחמאות! כיף לשמוע :):):)
לגבי ההצעה לשטח את האיורים- רעיון מעולה
השאלה איך יראו שזה מריחה של צבע (בעיקרון התכנון היה בכלל מריחה של קרם אבל פשוט לא מצאתי..)
וכנ"ל לגבי הפרחים- תיכננתי שהם יעטפו את המ', לא חושבת שיש דרך לעשות את זה עם פרח אחד.. למרות שזה פתרון שצריך פשוט לבדוק איך זה יראה...
האמת שמדובר ברחים ווקטורים- אבל יש בהם הרבה גוונים- אחפש משהו יותר פלעט

תןדה על העצות !:)

• הוסף לסימניות
אהלן לכולם
זקוקה לעזרה
בניתי כמה לוגואים ללקוחה ורציתי לקבל עצות לפני שאני שולחת לה

הלקוח: קוסמטיקאית לטיפולי פנים והסרת שיער
בחורה מלאת שמחת חיים ורוח צעירה -
לכן השאיפה שלי הייתה לשזור את זה בלוגו

הלוגו הראשון (עם מ ט הפוכה) האידיאל מבחינתי, הצבעים קצת מפריעים לי - נדמה לי שהוא יותר זורק ללקים ואיפור

זהו
אשמח לעצות :)
היי, קודם כל- יש התחלה טובה רק כמה דברים
1. לא הבנתי ב מ' ט' הט' זה המשפחה שלה? או הט' מהמילה קוסמטיקה?
2. בהחלט 1 לוקח לכיוון של לק- המרחיה שם זה לק לכל דבר.
3. הכיוון של המ' המעוטרת- היא נשית אבל לוקחת אותי לכיוון של עיצובי פרחים וכד'
4. הלוגו ישתלב טוב לעין אם היה מסודר לעין מבחינת גדלים וקמפוזיציה (איקון ביחס לשם העסק)

• הוסף לסימניות
היי, קודם כל- יש התחלה טובה רק כמה דברים
1. לא הבנתי ב מ' ט' הט' זה המשפחה שלה? או הט' מהמילה קוסמטיקה?
2. בהחלט 1 לוקח לכיוון של לק- המרחיה שם זה לק לכל דבר.
3. הכיוון של המ' המעוטרת- היא נשית אבל לוקחת אותי לכיוון של עיצובי פרחים וכד'
4. הלוגו ישתלב טוב לעין אם היה מסודר לעין מבחינת גדלים וקמפוזיציה (איקון ביחס לשם העסק)

1. המ' והט' זה מהמילה קוסמטיקה
2. אם אשנה לזה את הצבע- זה נראה לך יעזור?
3. איך היית מציעה לייצג נשיות בצורה אחרת?
4. לאיזה גדלים וקומפוזיציה את מתכוונת?

• הוסף לסימניות
1. המ' והט' זה מהמילה קוסמטיקה
2. אם אשנה לזה את הצבע- זה נראה לך יעזור?
3. איך היית מציעה לייצג נשיות בצורה אחרת?
4. לאיזה גדלים וקומפוזיציה את מתכוונת?
1. מתלבטת אם יש טעם לשחק עם האותיות הללו למרות שזה משתלב טוב
2. הטקסטורה היא של לק, לא לוקח אותי לטיפולי פנים וכד'
3. נשיות- צורניות רכה. עדינה. לא מסורבל מדי.
נסי לקת השראות https://www.shutterstock.com/search/cosmetics+logo
4. יחסיות. בין האיקון לשם. כרגע שתיהם מתחרים אחד בשני.

• הוסף לסימניות
סקיצות יפות!

אבל לא משדרות הורדת שיער וטיפולי פנים מקצועיים
יותר לוקח אותי לכיוון של קוסמטיקה, גבות, לק ואיפור.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
השאלה איך יראו שזה מריחה של צבע (בעיקרון התכנון היה בכלל מריחה של קרם אבל פשוט לא מצאתי..)
וכנ"ל לגבי הפרחים- תיכננתי שהם יעטפו את המ', לא חושבת שיש דרך לעשות את זה עם פרח אחד.. למרות שזה פתרון שצריך פשוט לבדוק איך זה יראה...
האמת שמדובר ברחים ווקטורים- אבל יש בהם הרבה גוונים- אחפש משהו יותר פלעט
אני לא חושב שצריך לראות שזה מריחת צבע...
הרבה הצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה