כללי חוות דעת - לוח תורמים שבועי

• הוסף לסימניות
jpg.gif

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 333.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
וואהו ממש יפה מאוד, איזה גודל זה הולך להיות,
והאם הולכים לחתוך את זה מסביב שלא יהיה מסביב לבן?

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות 1.50/1.90 מטר, עם חיתוך מסביב

• הוסף לסימניות
מקצועי, מסודר, מרהיב!

הערה קטנה, נגד עין הרע:
את ההצללה הפנימית ב"חברת אבות ובנים" אפשר טיפה לעדן.

• הוסף לסימניות
יפה מאד ומרשים,
מה שמפריע לי זה שהלוגו שלמעלה לא כ"כ תואם לכל הסגנון של העיצוב (הלוגו מדי פשוט לכזה עיצוב...)

• הוסף לסימניות
חזק ביותר,
הטקסט של 'חברת אבות וכ'' לא כ"כ ברור.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מאוד ומרשים ביותר
את הטקטסט למטה הייתי רושמת באותו צבע של "פרנס השבת"
והטקטס של חברת אבות ובנים מידי נבלע ברקע , הייתי עושה צבע אחיד אולי חום כהה וללא אפקטים, או אפקט רק של צל

• הוסף לסימניות
מיוחד!!!
ממש מרשים
רק הייתי משנה את הצבע של הלוגו

• הוסף לסימניות
בקצה השמאלי למטה יש איזה שהוא חיבור לא נכון
קצת קשה לי להגדיר את זה במדויק כי זה קטן מידי.
אבל תבדוק.

עבודה יפה וברוך הבא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה