עבודה בשלבי התחלה חוות דעת ללוגו ובלנק לאוצר הספרים.

• הוסף לסימניות
גבאי אוצר הספרים ישיב"ג פנה אליי
שבעז"ה בקרוב הם הולכים לחנוך את היכל הישיבה החדש
לכן רצה לוגו ובלנק חדש לאוצר הספרים
כמובן שהפרטים שונו לבקשת הגבאי אוצר.
רעיון ראשוני כך יצא לי
מחכה לחוות דעת שלכם.
רעיונות הערות והארות לשיפורים.
(הרעיון הוא ראשוני ואפשר עוד להחליף לסוג שונה בכלל.)
צפה בקובץ המצורף 1902244
בלנק.png

קבצים מצורפים

• 1739967699536.png
    1739967699536.png
    KB 193.7 · צפיות: 27
  • לוגו.png
    לוגו.png
    KB 193.7 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה

• הוסף לסימניות
גבאי אוצר הספרים ישיב"ג פנה אליי
שבעז"ה בקרוב הם הולכים לחנוך את היכל הישיבה החדש
לכן רצה לוגו ובלנק חדש לאוצר הספרים
כמובן שהפרטים שונו לבקשת הגבאי אוצר.
רעיון ראשוני כך יצא לי
מחכה לחוות דעת שלכם.
רעיונות הערות והארות לשיפורים.
(הרעיון הוא ראשוני ואפשר עוד להחליף לסוג שונה בכלל.)
צפה בקובץ המצורף 1902244צפה בקובץ המצורף 1902238
הרעיון יפה
את החלק הצבוע בקרם הייתי צובעת בלבן.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה,
מה שמיוחד בזה, שזה מתאים לחותמת - דבר שהכרחי לאוצר ספרים,
אני הייתי ממליץ להפוך את העיטורים (flip vertical) שמעל ומתחת 'אוצר הספרים' כדי שזה יתעגל עם המסגרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה