כללי חוות דעת ללוגו לאוכל ביתי

• הוסף לסימניות
לוגו לאוכל ביתי לפי הזמנה.
היה חשוב ללקוחה לשדר את השם 'מאמא אסתר' כשם לא כבד ומיושן.
אשמח לקבל חוות דעת על הפונטים (אגב הפונט של 'מאמא אסתר' - סגור ולא בר שינוי)
במשפט השני- איזה פונט עדיף/ משתלב יותר טוב?
מבחינת צבעים מה עדיף?
אשמח לתגובות מחכימות.
1לוגו.JPG
לוגו.JPG
2לוגו.JPG

• הוסף לסימניות
הכל ממש חמוד.
אני כבר מריח את החילבה...

האופציה השלישית הכי טובה לטעמי.
הייתי מנסה להרחיק קצת את הסלוגן
ועוד אופציה עם גופן פשוט יותר.
אשמח לראות את התוצאה הסופית.

• הוסף לסימניות
אופציה שלישית מועדפת.
ממש יפה, רואים טעים תימני :)
אני הייתי מנסה לשנות את הגופן ליותר קליל ואחיד

• הוסף לסימניות
השלישי הכי טוב מבחינת הצבעים, הסלוגן לא יושב טוב
(יחסית יותר טוב מהאחרים, אבל עדיין...) אולי באמת פונט פחות דרמתי יעזור

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כנ"ל השלישית
רק להרחיק קצת ולהקטין אולי את הסלוגן

• הוסף לסימניות
ממש יפה הלוגו!
אני התחברתי לראשון בעיקר ולמה?
1. צבעים -הצבע יותר נועז, אדום וחום מזכיר לי יותר חדשנות אם זה מה שהלקוחה מנסה להביע
(השלישי נראה לי קצת מיושן עם שילוב חום וחרדל, אומנם כפי שקודמי אמרו זה באמת מה שמרגיש לי הטעם התמני אבל אם הלקוחה ביקשה שיהיה יותר חדשני אז עדיף את האדום והחום והשני נחמד, אבל לא מידי מושך אותי מבחינת צבעים)
2.הכתב? אני יותר אהבתי שהגופן של המילים סוד הטעם התמני אכן יהיה בגופן של כתיב וכתב ולא דפוס ומבין הראשון והשלישי לא יודעת אהבתי את שתיהם -
אולי השלישי?

• הוסף לסימניות
השלישי מאד יפה!! גם מבחינת הצבעים. - צבעים מתאימים ועדכניים.
המון הצלחה.

• הוסף לסימניות
הראשון
הצבעים חמים מתאים לאוכל ביתי.. וגם הפונט הזה משתלב הכי טוב לפי דעתי

• הוסף לסימניות
השלישי מאוד יפה
הלוגו קורץ ומושך
רק צריך להחליף פונט כמוש כבר אמרו גם בשביל לקצר את האורך של הלוגו כי כרגע הוא מידי ארוך
בהצלחה

• הוסף לסימניות
השלישי בצבעים של הראשון, הצבעים הרבה יותר מתאימים לאוכל.
יותר מגרה...

• הוסף לסימניות
ואוו, תודה לכל ההארות, זה עזר לי מאוד
אנסה לשפר ולשלוח שוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה