כללי חוות דעת ללוגו לבית חב"ד

• הוסף לסימניות
שלום,

אשמח לקבל חוות דעת מקצועית ללוגו עבור בית חב"ד בדרום הארץ המשתייך ל7 ישובים

לגבי הצבעים, אני לא סגורה עליהם בכלל.. אם יש למשהו הצעה לצבעים שהולכים יחד..ומתאימים..
( רצוי לא בורדו וכתום, שמזכיר את המותג של חב"ד )

קבצים מצורפים

• לוגו 2.jpg
    3 MB · צפיות: 370
  • לוגו 1.jpg
    3 MB · צפיות: 280
  • הוסף לסימניות
וכן, אשמח לדעת כמה לוקחים בערך על לוגו כזה?

• הוסף לסימניות
אני לא גרפיקאית.אבל נראה לי שצבעים יש תורה אחת...
תחשבי מה מאפיין את בית חבד.
ולפי זה תבחרי צבעים
לכל צבע המשמעות שלו
ישנם גם צבעים שמתחברים יחד
כמו שעשית כחול-צהוב

• הוסף לסימניות
ואוו! לוגו מהמם! כל כך רואים את ה"בבית" של חב"ד. לגבי הגרסאות, נראה לי שעדיף הלוגו הלא מודגש. בכל מקרה, קצת קשה לי לשפוט על פי הצבעים שלא כל כך מתאימים, אבל חוץ מזה הלוגו נראה מעולה! המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
הערה =-אני מבין שקהל היעד הוא אנשים שבקושי מתקרבים ליהדות, שם של "חכמה בינה ודעת", שזה מושגים עמוקים בחסידות זה לא מדבר אליהם, לכן הייתי כותב 'חב"ד'.
זה גם יותר קליט ומוכר.

• הוסף לסימניות
  1. מהמם!
  2. כדאי לשנות את הפונט (אם אפשר) ל"החלוצים" של פונטביט, כי זה הפונט הרשמי של חב"ד.
  3. כדאי גם לשנות את הגוונים לטיפה יותר כתומים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה על ההערות והיחס!

1. תודה
2. בכוונה זה לא הפונט שלהם.. כי זה לא רשמי של חבד
3. באמת שינתי לגוון יותר כתום..

ושוב תודה!

• הוסף לסימניות
שלום,

אשמח לקבל חוות דעת מקצועית ללוגו עבור בית חב"ד בדרום הארץ המשתייך ל7 ישובים

לגבי הצבעים, אני לא סגורה עליהם בכלל.. אם יש למשהו הצעה לצבעים שהולכים יחד..ומתאימים..
( רצוי לא בורדו וכתום, שמזכיר את המותג של חב"ד )
אני סוגר עם ה 2

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה