כללי חוות דעת ללוגו למאפרת

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

הלקוחה זו אחותי, כך שאני קבעתי את הצבעים, הפונט, הסמל לפי מה שהרגשתי כשהיא איפרה אותי וחברות נוספות.
הערך הוא אישי, נוגע, טאצ' מיוחד.
לא פעם יצא לי להתאפר אצל מאפרות שלוקחות מחיר בהתאם לשם ולמוניטין, אך לפי דעתי הכישרון, היד שמאפרת, היכולת לאפר בכלל, לא קיימת אצל הרבה מאפרות. (אם יש דעה אחרת, אשמח לשמוע).
אז בחרתי בצורת הריסים לבטא את זה. כיוון שהבנתי ממנה שהאיפור באזור העין הוא 90% חשוב מכל שטח הפנים.
זו סקיצה ראשונית,

קבצים מצורפים

• לוגו איפור.jpg
    לוגו איפור.jpg
    KB 26.8 · צפיות: 196
  • הוסף לסימניות
האייקון יותר מתאים לשם ״פלמינגו״....

• הוסף לסימניות
רעיון נפלאה!

1- הריסים צריכים שיפור ניכר.
2- כדי לשלבם יחד עם השם, האייקון נראה מנותק מהמלל
3- הs איכשהו לחבר לtzvia
4- מה זה tzvia, אולי טעות כתיב.

• הוסף לסימניות
לאו דווקא. יש שני שמות שמאוד דומים, אני באופן אישי מכירה את 2 השמות.
יש צביה- צ בחיריק, ב בשווא, י בפתח/ קמץ(לא מבדילה ביניהם...)
ויש צביה- צ בשווא, ב בחיריק, י בפתח/ קמץ(לא מבדילה ביניהם...)

• הוסף לסימניות
הרעיון של הריסים יפה.
אך כרגע הוא לא יושב יפה בתוך הלוגו.
הייתי מנסה לשחק עם פונט אחר ולנסות לשלב את הריסים בצורה אחרת שישתלבו עם הלוגו, כרגע זה נראה שהם לחוד והלוגו לחוד.
לטעמי לא מתאים אותיות דקות כ"כ בצבע כזה. זה כמעט ונעלם.
גם הסלוגן קצת תלוש. את יכולה להטות אותו שמאלה ולמתוח פס עד הקצה הימני ואז הלוגו יותר "ישב" לך.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם,
השם הוא צביה כשהצ' בשווא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה