כללי חוות דעת ללוגו

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את דעתכם
מדובר בלוגו לשיווק מתנות ומוצרי פופ
תודה מראש

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה מאוד!

יותר התחברתי ל1 ו3

• הוסף לסימניות
אני לא התחברתי לציפור בכלל,
אבל העיצוב מאוד יפה.
אני לא הייתי מכניסה סלוגן, אלא כותבת "מתנות ומוצרי פופ" או משהו כזה

• הוסף לסימניות
אהבתי את 1

אולי כדאי לנסות לשנות את הצבע של השם לוורוד-בורדו שבכוכבים ואת הלוגן-לכחול של הכוכב?!

• הוסף לסימניות
יפה וקליל!
1 מתאים למטרה,

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
הראשון והכוכב להחליף לסגול

• הוסף לסימניות
1 הכי מתאים. חמוד. החיבור של הנ- וה-ו לטעמי גורע

• הוסף לסימניות
דעתי שהיונה איננה מתאימה לרעיון ולנושא בכלל אבל מה שכן לכשעצמו תשאירי את זה למשהו אחר כי זה יפה
הכוכב הכי מתאים לרעיון ולנושא הייתי מציעה לך לקחת את הרעיון של הכוכב הסרט של המתנות ולשלב את זה או לרמז את זה בכוכב הזה

ממש ממש יפה הלוגויים

• הוסף לסימניות
הראשון חמוד מאוד, רק הייתי משנה את הצבע השחור למשהו יותר חביב.
אגב, "נכון לעכשיו" הוא שם של עיתון שיוצא ברחובות מידי שבוע

• הוסף לסימניות
יפה
לוגו מספר 1
2/3 לא קשורים בכלל בויזואל

מבחינת צבעוניות א' נראה לי טוב יותר
נסי לקשר את הכוכב לשם מעט יותר
ולא הייתי מחבר את האות ן' לאות ו' שמתחתיו אלא משאיר אותן כרגיל

• הוסף לסימניות
הראשון!!

בהצלחה,
חיה :)

• הוסף לסימניות
הראשון מתאים יותר ויפה מאוד.

• הוסף לסימניות
1 ב'

• הוסף לסימניות
הראשון (1א') הכי מוצלח ומבטא,
2-3 לא מבטא מספיק את התוכן

• הוסף לסימניות
מס' 1.

לא חושבת שאם הסלוגו הוא:
...עם מעוף, בגלל שמתקשר ליונה / ציפור צריך להראות אותה בויז'אל...

סופי המילים-לא משהו החיבור הזה.

בסך הכל יפה מאוד.

הצלחה

• הוסף לסימניות
רק מהראשונים.

1 א או 1 ב.

• הוסף לסימניות
קצת מאוחר אולי. אבל נראה לי שהכוכבב יותר פופי...
רק שבקטע של החיבור של הן וה-ו קצת מחובר כזה . יתאים לשחק עם הקטע של הקוים שבכוכב על ה-ן הארוכה ובעצם להשאיר אותה ככה רק לחלק קצת בעין. שווה לנסות אם עוד לא מאוחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה