כללי חוות דעת ללוגו

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חוות דעת...

קבצים מצורפים

• logo_lavi_1X2.jpg
    KB 53.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
ממש מקצועי ומשדר רצינות... אולי הייתי אפילו מרככת את הפונט בסלוגן

סגנון חדיש..

• הוסף לסימניות
נקי ויפה, אולי להדגיש יותר את הקו מעל, לתת לו יותר נוכחות.
את הפונט של "גרפיקה ופרסום", אפשר להחליף לפונט פחות רציני.

• הוסף לסימניות
קצת מפריע לי המרווחים בין התוים

• הוסף לסימניות
מראה נקי ויפה..
לדעתי..אולי כדאי לשנות את הגוון של המילים "סטודיו אביב" לקצת יותר בהיר..שמח כזה..מאיר ונותן תחושה אופטימית יותר.. (לא שעכשיו זה לא..פשוט במבט ראשון זה נותן מראה חשוך)

• הוסף לסימניות
לי מפריע שזה יפה. וזהו בעצם.

מעבר ל"נקיון" העיצובי וההתאמה הסולידית של הצבעים, אני לא מצליח לראות כאן לוגו.

הטריק של משקלי אותיות שונים-סמוכים מוכר. לא מפריע.
ה"וויש" משמאל, מהו? מה תפקידו? מה השילוב כאן משדר? איזה איכויות הוא מקרין? במה הוא מבדל את העסק? איך הוא גורם למתבונן לזכור אותו? למה אני רוצה / צריך / חייב להגיע דווקא לסטודיו לביא?..

מהתחלה.

• הוסף לסימניות
חמוד!
אך, כדאי לשנות את הפונט לקליל יותר.

• הוסף לסימניות
גם אני תהיתי לגבי הוויש האפור... מה הוא אמור להביע.
אני לא הצלחתי לייחס לו איזו משמעות, למרות שהפעלתי את הדמיון...

• הוסף לסימניות
ה"וויש" הזה מאחל לכם שתבינו אותו, אני הפעלתי את הדמיון, וראיתי שה"וויש" הזה משדר מן התחלה של רעיון של יצירה כמו שמתחילים לשרבט קו על דף, תחילת בנית הרעיון. פשוט ויפה לטעמי, כמובן עם ההערות הנ"ל....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילנה1;327224:
ה"וויש" הזה מאחל לכם שתבינו אותו, אני הפעלתי את הדמיון, וראיתי שה"וויש" הזה משדר מן התחלה של רעיון של יצירה כמו שמתחילים לשרבט קו על דף, תחילת בנית הרעיון. פשוט ויפה לטעמי, כמובן עם ההערות הנ"ל....

תגובת הלקוח (הפוטנציאלי) של סטודיו לביא, כפי שהגיעה זה עתה:

"תראה, אני ראשיבע' מכובד, אני לא מבין כלל וכלל בגרפינקע או איך שאתה קורא לזה יונערמאן. כל מה שאני צריך זה פרוספקט קטן לדינר שיש לנו שבוע הבא בנויורק עם הנגיד הרה"ח ר' שמיל קלמען מנדעלקראנץ הי"ו. אני מכיר אותו, הוא איש מכובד, מולטי מליונער, זה אדם שראה עולם.. החברה הזו, נו, סטודיו אריה, זה אפע'ס לא נראה לי שהם כ"כ מבינים. תראה אפילו את הסמל שלהם, לוגו קוראים לזה אתה אומר? שיהיה לוגו. אני פשוט לא מתרשם שהם רציניים.
אותיות כאלה מרובעות בצבע אפרורי.. יש להם גם טעות דפוס בסמל - מין כזה כתם-או שריטה בצד למעלה. איך הם לא שמו לב לזה??.. מה אתה אומר? "וויש"?.. וועס איז א'וויש? זה כביוכול התחלה של שרטוט.. אז למה הם לא גמרו אותו? טוף, תשמע, אין לי זמן אנחנו ממש בלחץ ואני צריך עוד להתקשר להזמין את הכרטיסי טיסה, תתקשר לבת של רוזנצווייג, שמעתי היא עושה עבודות יפות, ותסגור איתה בימקום... ר' אהרן, איפה הנחתי את המגבעת?.."

מקווה שהבהרתי הנקודה.

• הוסף לסימניות
הרשל'ה קטעים איתך תישאר...
:p

• הוסף לסימניות
כל פעם אני תוהה מה אתה עושה בפורום עיצוב גרפי.

אתה בטוח שאין לך טור באנשהוא?
אולי תתחיל לתת לנו טור שבועי משהו,
ע"מ להרים את אפם השפוף של "גרפיקאים בעולם"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;327235:
תגובת הלקוח (הפוטנציאלי) של סטודיו לביא, כפי שהגיעה זה עתה:

"תראה, אני ראשיבע' מכובד, אני לא מבין כלל וכלל בגרפינקע או איך שאתה קורא לזה יונערמאן. כל מה שאני צריך זה פרוספקט קטן לדינר שיש לנו שבוע הבא בנויורק עם הנגיד הרה"ח ר' שמיל קלמען מנדעלקראנץ הי"ו. אני מכיר אותו, הוא איש מכובד, מולטי מליונער, זה אדם שראה עולם.. החברה הזו, נו, סטודיו אריה, זה אפע'ס לא נראה לי שהם כ"כ מבינים. תראה אפילו את הסמל שלהם, לוגו קוראים לזה אתה אומר? שיהיה לוגו. אני פשוט לא מתרשם שהם רציניים.
אותיות כאלה מרובעות בצבע אפרורי.. יש להם גם טעות דפוס בסמל - מין כזה כתם-או שריטה בצד למעלה. איך הם לא שמו לב לזה??.. מה אתה אומר? "וויש"?.. וועס איז א'וויש? זה כביוכול התחלה של שרטוט.. אז למה הם לא גמרו אותו? טוף, תשמע, אין לי זמן אנחנו ממש בלחץ ואני צריך עוד להתקשר להזמין את הכרטיסי טיסה, תתקשר לבת של רוזנצווייג, שמעתי היא עושה עבודות יפות, ותסגור איתה בימקום... ר' אהרן, איפה הנחתי את המגבעת?.."

מקווה שהבהרתי הנקודה.
הבהרת את הנקודה ברור עם מתן שכרה בצידה, סיפור מרתק להנאת כל הצופים :):)כרגיל...

צודק בהחלט לוגו אמור לשדר יותר. למרות שהלוגו הנ"ל צריך שיפור רציני, אפשר לבנות כאן לוגו יותר יפה, ראיתי הרבה וגם אתם מן הסתם, לוגואים עם אלמנט בודד, מרמז, שנכנסו לתודעת הציבור. ובכלל היום שמחפשים בעל מקצוע טוב לא מסתכלים בדפי זהב, במיוחד בחברתנו ב"ה הברוכה, מספיק לשאול את החברותא או את השכנה אם היא ממליצה על מישהו, אמין, מקצועי אדיב מוצלח. הראשיבע'(הוא לא אמור להבין בוויש) שלך היה צריך לשאול על מי אתה ממליץ ר' אהרל'? לא נראה לי שהוא יתמקד בוויש הזה, שם טוב בונה את העסק, כמובן שעם פרסומת ולוגו יפה, מקבלים פוש רציני אבל לא מתכון בטוח להצלחה.
הצלחת העסק/או בחירת בעל המקצוע, לא תלויה רק בלוגו (לפי הסיפור הנ"ל) זו נקודתי.....:)

• הוסף לסימניות
מסכים עם כל מילה גב' אילנה.
ובמידה מסוימת אכן עדיף ללא לוגו כלל, מאשר עם יצירה "חלשה" המשקפת כביכול את יכולתו האמיתית של הסטודיו. הנחת היסוד ההגיונית של כל לקוח בתחום זה, היא שהלוגו נוצר על ידי אותו סטודיו המוכר לו באמצעותו את שרותיו.

אסכם זאת כך,
כל עוד לא "ירית", אף אחד לא באמת יודע באיזה נשק אתה אוחז ומה סוג התחמושת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;327327:
כל עוד לא "ירית", אף אחד לא באמת יודע באיזה נשק אתה אוחז ומה סוג התחמושת...
אתם "כויפרים" בגרפיקע!! אוי ווי לי, ר'ב שמיל שמעת את זה? כך הדור הצעיר מדבר כיום?ממעש לא להאמין מה שאוזניים שומעות איך שפה מדבייר.. אוי גוועלד! עוד ישכנעו את הלקוחויס שאין צורך בגרפיקע..
:D:D:D
אבל באמת- שמעתי שעשו סקר לגבי עסקים מצליחים ומה מתברר- שבכל החברות המשגשגות ביותר, הבוס עניו ונותן יחס טוב לעובדים, איש מעלה.
הי, אנחנו "רק" הגרפיקאים, העבודה העיקרית היא של הלקוח בטיב העסק וביחס וכו וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה