נכתב ע"י אילנה1;327224:ה"וויש" הזה מאחל לכם שתבינו אותו, אני הפעלתי את הדמיון, וראיתי שה"וויש" הזה משדר מן התחלה של רעיון של יצירה כמו שמתחילים לשרבט קו על דף, תחילת בנית הרעיון. פשוט ויפה לטעמי, כמובן עם ההערות הנ"ל....
הבהרת את הנקודה ברור עם מתן שכרה בצידה, סיפור מרתק להנאת כל הצופיםנכתב ע"י הרשל'ה;327235:תגובת הלקוח (הפוטנציאלי) של סטודיו לביא, כפי שהגיעה זה עתה:
"תראה, אני ראשיבע' מכובד, אני לא מבין כלל וכלל בגרפינקע או איך שאתה קורא לזה יונערמאן. כל מה שאני צריך זה פרוספקט קטן לדינר שיש לנו שבוע הבא בנויורק עם הנגיד הרה"ח ר' שמיל קלמען מנדעלקראנץ הי"ו. אני מכיר אותו, הוא איש מכובד, מולטי מליונער, זה אדם שראה עולם.. החברה הזו, נו, סטודיו אריה, זה אפע'ס לא נראה לי שהם כ"כ מבינים. תראה אפילו את הסמל שלהם, לוגו קוראים לזה אתה אומר? שיהיה לוגו. אני פשוט לא מתרשם שהם רציניים.
אותיות כאלה מרובעות בצבע אפרורי.. יש להם גם טעות דפוס בסמל - מין כזה כתם-או שריטה בצד למעלה. איך הם לא שמו לב לזה??.. מה אתה אומר? "וויש"?.. וועס איז א'וויש? זה כביוכול התחלה של שרטוט.. אז למה הם לא גמרו אותו? טוף, תשמע, אין לי זמן אנחנו ממש בלחץ ואני צריך עוד להתקשר להזמין את הכרטיסי טיסה, תתקשר לבת של רוזנצווייג, שמעתי היא עושה עבודות יפות, ותסגור איתה בימקום... ר' אהרן, איפה הנחתי את המגבעת?.."
מקווה שהבהרתי הנקודה.
אתם "כויפרים" בגרפיקע!! אוי ווי לי, ר'ב שמיל שמעת את זה? כך הדור הצעיר מדבר כיום?ממעש לא להאמין מה שאוזניים שומעות איך שפה מדבייר.. אוי גוועלד! עוד ישכנעו את הלקוחויס שאין צורך בגרפיקע..נכתב ע"י הרשל'ה;327327:כל עוד לא "ירית", אף אחד לא באמת יודע באיזה נשק אתה אוחז ומה סוג התחמושת...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים