כללי חוות דעת למודעה

• הוסף לסימניות
http://www.bazaardesigns.com/
זה הבאזאר דיזיין, אתר חינמי לתמונות ויקאוריות פתוחות. אפשר למצוא בו דברים ממש מדהימים.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,
הדגל מוסיף.
(באיזה עיר המכירה הזו?)

• הוסף לסימניות
דבר ראשון המודעה מקסימה,
ממש יפה, נקיה והכל עומד במקום,

אבל, דפדפתי בכח הפרסום אתמול וגם שלשום אני בתור גרפיקאית
בדפדוף שני צדה המודעה את עייני בגלל העיצוב,
שאלתי חברות מכרות האם הם ראו את המודעה,
הן לא ראו
המודעה לא מספיק מוכרת,
א. ממבט ראשון אין בכלל לא מבינה מה רוצים ממך,
מכירה? שמיכות? חסד? הודעה סתמית?
לא ברור,
למען הלקוח- את צריכה להוסיף המודעה משהו יותר מכירתי
תחשבי טוב, אני בטוחה שתצליחי!:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלום מ;472307:
יפה מאוד,
הדגל מוסיף.
(באיזה עיר המכירה הזו?)

תודה.
בבני ברק ובבית שמש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח-מ;472311:
דבר ראשון המודעה מקסימה,
ממש יפה, נקיה והכל עומד במקום,

אבל, דפדפתי בכח הפרסום אתמול וגם שלשום אני בתור גרפיקאית
בדפדוף שני צדה המודעה את עייני בגלל העיצוב,
שאלתי חברות מכרות האם הם ראו את המודעה,
הן לא ראו
המודעה לא מספיק מוכרת,
א. ממבט ראשון אין בכלל לא מבינה מה רוצים ממך,
מכירה? שמיכות? חסד? הודעה סתמית?
לא ברור,
למען הלקוח- את צריכה להוסיף המודעה משהו יותר מכירתי
תחשבי טוב, אני בטוחה שתצליחי!:)

למעשה פרסמתי כבר כמה מודעות על המכירות האלה, ואנשים כבר אמורים לכאורה לזהות את הסגנון ולדעת שזה זה (אלא אם כן באמת לא ראו אותן אף פעם).על כל פנים, אשמח לקבל עצות ועזרה. תודה

• הוסף לסימניות
הדגל נורא מפוקסל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה