כללי חוות דעת למיתוג

• הוסף לסימניות
התגובה שלך מעלה לי חיוך.... כזה :)
כי גם אני "מצאתי" לקוח בדקה הכי אחרונה....
כשכולן כבר עיבדו את הלוגו טוב טוב, ועברו לדברים האחרים - עדין לא היה לי לקוח.
רציתי משהו שיהיה לי כיף למתג אותו, עסק מעניין.
תשאלי את איתמר הוא עדי.... ;)

בסוף מצאתי קייטרינג בוטיק חלבי - עבדתי בלחץ מטורף.
והספקתי הכל ב"ה. עם עוד שבוע להירגע עד לפרויקט.

תדעי לך שזה נורמלי לחלוטין.
כי הזמן שנותנים לפרויקט גמר הוא ארוך לכל הדעות.
בפועל מיתוג כולל הכל. לא לוקח יותר משבועיים בהגזמה.

ואחרי שיש לך לוגו טוב - העבודה הקשה היא כבר מאחוריך.
מצרפת לך תמונה סתם בשביל שתראי בסוף מה יצא לי...
צפה בקובץ המצורף 350071
אגב יעל איך את מביאה את כל הדבירם האלה לבנין? את לוקחת את זה מבעל העסק וממש סוחבת את כל זה??

• הוסף לסימניות
באוטובוס מעפולה...
יצאתי ב-8:00 בבוקר עם אחותי שעזרה לי.
בעל העסק הביא לי את החומרים המודפסים
ואני ואחותי ערכנו את השולחן מ10:00 בבוקר עד 14:30
זה היה עבודה הזויה...
אבל היה כיף בסוף.

• הוסף לסימניות
ווואו :eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה