חוות דעת למכון יופי

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל טיפים לתכנן בחדר 330/270
גם ציפורניים תסרוקות ספרות איפור ושעוות
ושיהיה כורסת המתנה למלווה של הכלה וכדומה
(כל הטיפולים הנ"ל אינם מתנהלים בו זמנית אלא כל אחד בנפרד)
ולא נשכח קצת מקום איחסון וויטרינה קטנה למוצרים שהיא מוכרת
וזהו מקווה שזה הכל ושלא כתבתי יותר מדי......:D:);)

קבצים מצורפים

• IMG_9548.JPG
    3.5 MB · צפיות: 142
  • IMG_9549.JPG
    4.1 MB · צפיות: 104
  • IMG_9550.JPG
    3.6 MB · צפיות: 96
  • IMG_9551.JPG
    4.2 MB · צפיות: 95
  • IMG_9552.JPG
    4.6 MB · צפיות: 103
  • הוסף לסימניות
טיפים:
אם אין איוורור צריך לדאוג שיהיה כזה.
הריצוף- דחוף להחליף.
ריהוט- בגלל שהחדר קטן ונותן הרבה שירותים אפשר לבחור ריהוט כמו הדום ארוך שמשמש כספת המתנה והוא נפתח אז משמש גם לאיחסון. כמו כן מדפי תצוגה שהם כוורות קטנות מול ספת ההמתנה (ולא מעליה בשביל השיווק...). יכול להיות שהייתי מפרידה בין עמדת המניקור/פדיקור למיטת הטיפולים באמצעות יחידת מדפים צרה או ממקמת את כורסאת הפדיקור עם הגב למיטת הטיפולים...
טיפ אחרון- לדאוג לתאורה ראשית ולתאורת אווירה.
בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
כדאי להכניס כמה שיותר דברים לתוך ארון סגור (עדיף בצבע לבן שלא יתפוס מקום בעין), יש יותר מדי עומס בחדר בגלל הגודל שלו וזה יכול לפתור את הבעיה חלקית.
לגבי הריצוף חייב באמת להחליף כמו שכתבה זו שמעלי, אפשרי גם להדביק פרקט למינציה, מה שיפתור עלויות ובלאגן של בניה

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הטיפים היעילים אני אשב על זה שבוע הבא
עוזר לי מאוד וסוגר התלבטויות.

פרקט לימינציה זה רעיון טוב (היא רוצה pvc שחור)
אמרתי לה שזה יקטין את החדר אבל היא טוענת שזה מקום שמתלכלך הרבה ואין ברירה....

איך מדביקים את הפרקט? זה מתאים לחדר מושכר?(ללא הגבלה בעקרון עד שהיא תחליט להעביר את המכון יופי לקומת הגג שהיא מתכננת לבנות מתי שהוא)

יש לי עוד שאלה שאני הכי הרבה לא יודעת זה מה הצעת מחיר שאני יכולה לתת לה בתור פעם ראשונה שאני לוקחת כזאת עבודה;):(;):(;):):):)

• הוסף לסימניות
??..?.?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

• הוסף לסימניות
על שחור רואים לכלוך מאד ,
פרקט יטשטש ...
שתנסה על שיש ...

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי למשטחי PVC פולטים ריח גומי וזה פחות מתאים למכון יופי. בנוסף לכך, רצוי לבדוק כיצד מנקים שעווה חמה שמטפטפת על משטח כזה. גם תזוזה של גלגלי כסא ומיטת טיפולים יוצרת סימנים ושריטות. אם יש רצון לחסוך בעלויות הריצוף (למרות שזה חדר קטן) אז אפשר לרצף בקרמיקה פשוטה ולא בגרניט, פרקט וכו'.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על ה תגובות!!
מאוד עוזר לשמוע חוות דעת!!

קרמיקה יותר זולה מפרקט?

הרצף אולי יעלה יותר כי צריך גם להוריד ריצוף ישן
מה שהפרקט לא דורש?!

לגבי הצעת מחיר יש אפשרות לכוון אותי אפילו בפרטי?
אשמח מאוד.:):):)

• הוסף לסימניות
שחור לדעתי פחות מתאים למכון יופי המקום צריך להיות במראה יותר רגוע,
תחשבי על השראה ופלטת צבעים מתאימה שאיתה תירצי לעבוד זה יקל מעלייך את התכנון...

• הוסף לסימניות
את צודקת אבל
היא רוצה ללכת על צבעי הלוגו שלה :שחור זהב שמנת
אולי את השחור הייתי מדגישה על פריטים קטנים דוג' אגרטל עם עלים בזהב?!
תראי בתמונות הרהיט הגדול עם המראה נשאר והמתקן למייבשי שיער (וכן המיטה שהיא בצבע לבן עם העגלה של השעוות)

קבצים מצורפים

• IMG_9548.JPG
    3.5 MB · צפיות: 44
  • IMG_9549.JPG
    4.1 MB · צפיות: 30
  • IMG_9550.JPG
    3.6 MB · צפיות: 27
  • IMG_9551.JPG
    4.2 MB · צפיות: 36
  • IMG_9552.JPG
    4.6 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
תודה רבה על ה תגובות!!
מאוד עוזר לשמוע חוות דעת!!

קרמיקה יותר זולה מפרקט?

הרצף אולי יעלה יותר כי צריך גם להוריד ריצוף ישן
מה שהפרקט לא דורש?!

לגבי הצעת מחיר יש אפשרות לכוון אותי אפילו בפרטי?
אשמח מאוד.:):):)
לא חייבים לפרק. תבדקי אפשרות להדביק על הריצוף הקיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה