חוות דעת למשכנתא

• הוסף לסימניות
אפשר גם שאלה?
אנחנו לוקחים משכנתא של 400 אלף
המליצו לנו לעשות ריבית קבועה צמוד\לא צמוד בהחזר של 10 שנים ואת ריבית הפריים בהחזר של 30 שנה
תכלס זה שווה?
בתכלס כיצד משתלם לחלק את המשכנתא באחוזים בין רבית קבועה צמוד\לא צמוד, פריים, ריבית משתנה?
ועוד שאלה מה זה הלואת זכאות זה שווה?
הענין לקחת את הקבוע למסלול קצר הוא בגלל העמלות היוון.
אם תכניסו הלוואת זכאות תקבלו חלק קבוע ללא עמלות היוון(צמוד מד אמנם) ושאר מסלולים עם הנחה בעמלות היוון.
את שאר לא הייתי לוקחת דווקא בפריים וכן מנסה לקצר את השנים גם אם הקבוע יתארך במעט

• הוסף לסימניות
אפשר גם שאלה?
המליצו לנו לעשות ריבית קבועה צמוד\לא צמוד בהחזר של 10 שנים ואת ריבית הפריים בהחזר של 30 שנה
תכלס זה שווה?
בתכלס כיצד משתלם לחלק את המשכנתא באחוזים בין רבית קבועה צמוד\לא צמוד, פריים, ריבית משתנה?
היי
שאלת כאן הרבה שאלות..
על חלק ניתן לענות כי הן טרוויליות, אבל חלקן עניין של התאמה אישית.
תמהיל - הוא משהו שצריך להתאים כמו חליפה לגוף. ולא מה שמתאים לנמוך יתאים לגבוה וכו.

העניין של קבוע קצר - בגלל עמלות ההיוון. האם זה נכון? שאלה מורכבת.
חובה לקחת 1/3 קבועה, השאה במשתנות.
הלוואות זכאות - שווה בסכום קטן. זה נותן הגנה מפני עיקול הנכס, זה נותן הנחה בע. היוון, ועוד.
החיסרון היחיד שזה צמוד מדד.

• הוסף לסימניות
אפשר גם שאלה?
תכלס זה שווה?
מה מטרת ההלוואה?
זה נכס ראשון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היי תודה לכל העונים משכנתא לשיפוצים... סביבות ה500K היכן מומלץ [היינו מי הכי קרוב לדיור] והאם עדיף לתעדף בנק יקר ושהוא דרגה ראשונה על פני בנק שהוא יותר זול והוא דרגה שניה לדוג' מזרחי מול פאגי תודה.
כמו כן לאיזה סביבת ריבית לצפות

• הוסף לסימניות
היי תודה לכל העונים משכנתא לשיפוצים... סביבות ה500K היכן מומלץ [היינו מי הכי קרוב לדיור] והאם עדיף לתעדף בנק יקר ושהוא דרגה ראשונה על פני בנק שהוא יותר זול והוא דרגה שניה לדוג' מזרחי מול פאגי תודה.
כמו כן לאיזה סביבת ריבית לצפות
בדיסקונט זה מתומחר בדיוק כמו דיור.
בלאומי ממש קרוב לדיור.
בשאר הבנקים באזור החצי אחוז יותר.

• הוסף לסימניות
תוכל לכתוב לי ואדריך אותך אני חושב שאם הנתונים שלכם טובים אפשר להגיע ליותר המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תוכל לכתוב לי ואדריך אותך אני חושב שאם הנתונים שלכם טובים אפשר להגיע ליותר המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שים לב שאתה מקפיץ מודעה ישנה
לא ברור למי אתה עונה
והמייל מוצפן

• הוסף לסימניות
אפשר גם שאלה?
תכלס זה שווה?
אם לקחת יועץ- אתה צריך להבין בעזרתו מה אתה עושה או שאתה סומך עליו בעיניים עצומות.
תמהיל נכון- נקבע על פי שיח בין יועץ לבין הלקוחות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה