נכתב ע"י נמנמת;1477880:לי יש את הסולה ואני ממש מרוצה נוסעת מעולה עולה לי כל יום ארבע קומות(כלומר אני מעלה..)
ממש עגלה טובה, נוחה ויפה.
זה עניין של פשוט למידהנכתב ע"י nechamie;1477911:הקיפול ב2 ידיים?
אני ממש מתלבטת בגלל זה?
כי אני נוסעת הרבה מחוץ לעיר וצריכה המון לקפל עגלה,
ולא אוהבת לבקש עזרה שזה יחזיק את התינוק, וזה יעזור לקפל.
השאלה אם יש אפשרות להסתדר לבד?
ניו בורן זה השם של החברה?נכתב ע"י rachelf305;1478159:ניו בורן הכי שווה לקנות!!!!!!!
יש אותה בירושלים וגם בב"ב
לגבי השרות של מאמס אנד פאפאס
זה מדהים
כי הייתי צריכה שיתקנו לי משהו בשלד
הם באו אלי לבית לקחת את השלד
והביאו שלד חילופי לבינתיים ואחרי שבוע באו להחזיר ולקחת את החילופית
לא נראה לי שרואים דבר כזה בחברות אחרות!!!!!!!!!!!!!
נכתב ע"י nechamie;1478217:וואי תודה על התגובות של כולם.
1: לא הורס את העגלה לקפל בצד אחד ואז צד שני?
2: עד איזה גיל היא מומלצת?
בחנות אמרו לי שאי אפשר יותר משנה.
אז אחרי שנה צריך לקנות טיולון פשוט?
אני רוצה משהו שיספיק לי להמון זמן.
אם אני כבר משקיעה כסף.
אין מילים לכל העונות!
אתן ממש עוזרות לי בסבך בחירת העגלות.
נכתב ע"י TK;1478254:ניו בורן זה השם של החברה?
איפה אפשר להשיג אותה בב"ב?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים