כללי חוות דעת לעיצוב כרטיס ביקור DJ

• הוסף לסימניות
חברי'ה
נא לחוות דעת
ביקורת (כמובן בונה) תתקבל בברכה!!!

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור DJ.jpg
    KB 90.9 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה
צריך התאמה בין הפונטים
לדעתי המילים 'אצלך באירוע' מיותרות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1369752:
עבודה יפה
צריך התאמה בין הפונטים
לדעתי המילים 'אצלך באירוע' מיותרות...

אני באתי לומר פה שני משפטים
1. להתראות בשמחות
2. "בשמחות" אצל באירוע. קרי: DJ בשמחות אצל באירוע אם תשימי לב תראי שכתוב DJ בשקיפות חלשה בצד שמאל
על כל פנים תודה על החוות דעת

• הוסף לסימניות
אי אפשר לראות את התמונההמצורפת. אבל כמושזה נשמע - לדעתי עדיף מעט להדגיש את ה - DJ.
אפשר גם לכתוב "בארוע שלך".
נשמע יותר מתאים..

• הוסף לסימניות
איך עכשיו?

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור DJ.jpg
    KB 90.2 · צפיות: 21
  • כרטיס ביקור DJ2.jpg
    KB 96.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
משופר יותר ויפה מאוד.
בצד השני (בגלל המלל הלבן והעמוס יותר) הייתי מבהירה את הצבעים לרויה שקופה יותר.
ושים לב שבהיפוך התמונה המספרים מתהפכים ג"כ....

• הוסף לסימניות
אמממ...
הייתי מציעה לבחור 2 פונטים בלבד, דפוס סן-סריפי וכתב יד, ורק בהם להשתמש (כרגע יש יותר). כדאי גם לעשות משהו עם התמונה מתחת כי היא חזקה מדי לעומת המלל, שהוא החשוב. אולי לעשות בצד השני עם המלל הקטן סוג של הבהרה או לשים רק רקע בגווני התמונה אבל לא משהו ברור, רק רקע.

• הוסף לסימניות
שיניתי את הצד האחורי

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור DJ2.jpg
    KB 81.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אולי תנסה ליצור את המילה מהויזואל עצמו.

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לראות את התמונה משום מה.

• הוסף לסימניות
רק בגלל שאני רוצה בטובתך וטובת הלקוח, בכל העדינות (בכל זאת ימים נוראים), זה לא מתאים...
מומלץ להסתכל ולהתרשם מכרטיסים ולוגואים בתחום המוזיקה, לגבש קונספט וסגנון ואז לעצב.

טיפ 1: ככל שתשתמש בפחות אלמנטים ואפקטים כך הכרטיס יראה יותר מעוצב ואלגנטי.
טיפ 2: חללים ושטח ריק בעיצוב אינם מילה גסה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת להערות של עדן,
תנסה לראות דוגמאות , אבל לא מאלה ה'חאפרים' שמסתובבים ברשת ,
שהדפיסו אצל דפוס אונליין ששם הם מעצבים לעצמם "לוגו" ו"כרטיס ביקור".

בגלריה באתר כאן יש המון עבודות מ ד ה י מ ו ת שתוכל לקחת מהם השראה.

• הוסף לסימניות
אני ראיתי עבודות פה בגלריה ומזה הגעתי לתוצאה הזו חוץ מזה איפה אתם רואים פה הרבה אלמנטים?
אני לא מנסה להצטדק אלא ללמוד אדרבה אני מעוניין לשמוע בקורת ולהשתפץ

• הוסף לסימניות
בא נתחיל מזה שלא כל מי שמעלה עבודות לגלריה הוא מעצב מקצועי...

הרבה אלמנטים = אקולייזר וקטורי + תמונה מכשיר DJ (אין לי מושג איך קוראים לזה) + אותיות DJ ברקע + צבעוניות שאינה מתקשרת עם המקצוע ומה שאתה רוצה להעביר + 4 פונטים + הכפלה של אחד מהם - וכל זה בכרטיס ביקור אחד קטן...

אל תקח אישי, אתה רוצה ללמוד ואני רוצה ללמד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה