כללי חוות דעת לפוסטר

• הוסף לסימניות
יפה,
תתחיל לשפר בלהקטין את הצל, להקטין מעט את הפונט, לשנותו.

ראש העיר באלעד למיטב ידיעתי הוא גבר ולכן צריך לכתוב סגניו, ולכן לשנות אף לחברי המועצה.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה.
פחות אהבתי את האדום הזועק הזה - אני הייתי משתמשת בבורדו ואת העמודים אולי יותר קרם-זהב.
ולתוסס: הכיתוב מתייחס לעיריית אלעד ולכן נכתב, סגניה חבריה וכדו'.
לדעתי יש משהו אחר לא מובן בכיתוב הזה: ראש העיר מ"מ - האם זה ראש העיר? האם זה מ"מ ראש העיר? האם זה ראש העיר ומ"מ? אם כן צריך להיות פסיק בינהם.

• הוסף לסימניות
תוכלו להסביר לי בבקשה איך מעצבים וילונות??
או שזו תמונה מוכנה?
כי ראיתי שהרבה כאן מעצבים לחסידים ושמים להם וילונות איך עושים זאת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;105154:
ולתוסס: הכיתוב מתייחס לעיריית אלעד ולכן נכתב, סגניה חבריה וכדו'.
.

מסתבר שאני לא קורא טוב כי אצלי כתוב ''בהשתתפות רבני העיר והקהילות, ראש העיר, ממלא מקומו, סגניה (? של מי? של העיריה?) חבריה (? כנ''ל).''

מה שהארתי הוא מוצדק בהחלט.

• הוסף לסימניות
העניבה והעומדים לא מתחילים להתאים, ומה קשור הענבים להכנסת ספר תורה?

• הוסף לסימניות
הבסיס יפה, אני לא מתחברת לאדום כדאי לשנות אותו אולי לבורדו
צריך גם לשפר את הטיפוגרפיה כמו למשל כתיבת האותיות / תהלוכה מודגש אם קו מתחת בד"כ הדגשה עושים עם הבלטה או הגדלה של האות ולא קו מתחת
להקטין חלק מהטקסט ולהכניס קצת אויר...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
למחוק רקע של וילונות, ולשים צבע קונטרסתי
העמודים נראים קצת דהויים

• הוסף לסימניות
להכהות את הוילון, ואם אפשר לשנות את צבעו לכחול וכדו' (צבע קר) שיתן קונטרה לצבע האדום שבמודעה.
מודעה יפה בסך הכל.

• הוסף לסימניות
את שורת "אנש ידידנו וכו'" למרכז ולהעלות טיפה, זה ברח מהשורות האחרות.
ההצללות של הוילונות, לטעמי לא מתאימות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה