כללי חוות דעת לפרוספקט

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לקבל חוו"ד מקצועית לפרוספקט המצורף.
הטקסט בהוראת הקבע אינו סופי, אין צורך להתייחס לשגיאות ששם.
הראשון החיצוני, השני הפנימי.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 809 · צפיות: 5
  • 83769.jpg
    KB 869.5 · צפיות: 4
  • הוסף לסימניות
מצוין, מושקע מאד. אני מבין שדף ההוראת קבע בצד כדי שניתן יהיה להפרידו, אבל זה פוגם ברצף של דפי התמונות, עדיף לשים אותו בעמוד האחרון, ומי שממלא הוראת קבע בלאו הכי לא חותך את הדף אלא מגיש את כל הפורספקט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דורון רונן;239383:
מצוין, מושקע מאד. אני מבין שדף ההוראת קבע בצד כדי שניתן יהיה להפרידו, אבל זה פוגם ברצף של דפי התמונות, עדיף לשים אותו בעמוד האחרון, ומי שממלא הוראת קבע בלאו הכי לא חותך את הדף אלא מגיש את כל הפורספקט.

סליחה בטעות

• הוסף לסימניות
אכן, הוראת הקבע נעשתה בצורה כזו כדי שלא יהיה צורך להרוס את הפרוספקט.

• הוסף לסימניות
בעלי מלמד בת"ת יסדת עוז,
אבל אחר...

• הוסף לסימניות
שאלתי היא: יש כאן 3 סגנונות - סגנון העיצוב של השער עם העננים, הסגנון של העמוד "גדל" והסגנון של שאר הפרוספקט. האם יש בכך טעם לפגם?

• הוסף לסימניות
מושקע מאד שימי לב שאין גלישה מספיקה לדפוס

• הוסף לסימניות
עבודה יפה!
הייתי מנסה לתת איזה קו חיצוני לתמונות. יש גם צורך לשפץ אותם קצת ולהבהיר אותם.
ב'גדל' יש תמונה למעלה מצד ימין של מישהו היושב על כסא. הייתי שם את התמונה על הדשא, כי זה מפריע לעין.
בכיתובים של התמונות זה נראה רחב מדי. היישור שם בלוק מיותר לחלוטין.
אישית, אני לא אוהב שהקצוות של התמונות יהיו מעולגים מ2 צצדים וחדים מ2 צדיים הנותרים, כשמשנים את הזוית שלהם. ולכן, הייתי מעגל גם את האחרים.

• הוסף לסימניות
עבודה מושקעת ובנויה לתפארה!

מצטרפת לונתנו על הכסא הלבן באויר.
נראה לי שבקטע של המזון ואוזן קשבת צריך יותר לטשטש את הילדים זה לא מחמיא להוריהם.
אולי לא צריך 2 עיטורים על כל תמונה?
התמונה של המבנה קצת עמוק מידי בדשא ונותן קצת תחושה של בונקר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה