כללי חוות דעת לפרסום מודעה נוספת לסרט

• הוסף לסימניות
מצו"ב המודעה לאחר שינויים והוספות. אשמח מאד לקרוא את חוות דעתכם.
(תודה לכל העונים באשכול הקודם..
ד.א. כתבתי שם באשכול שזה דחוף, זה באמת דחוף ואפילו יותר, אך כמו בכל דבר, גם בגרפיקה, כל תוכנית היא בסיס לשינויים....)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    2.2 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אם זה אמור להיות תמונה בתוך סרט פילם-אז זה לא כ"כ ברור; רצוי לסובב את את הסרט.

הכיתוב בצד לא כ"כ ברור. הצבע-להכהות. הגודל-להגדיל.

ושוב-למה ה-ץ' של יעקובוביץ יותר גדולה מכל המילה?

• הוסף לסימניות
מה הכוונה לסובב? שזה יהיה מאוזן?
ו הץ זה לא העיצוב שלי זה מישהו אחר עשה, וזה מה שהלקוחה אוהבת...
ותודה על התגובות..

• הוסף לסימניות
אז ככה...
יותר טוב, אומנם היו כאלו שהעירו בפעם הקודמת והיו הערות טובות!!
התמונה היא תמונה חזקה וטובה מאד!, ע"כ הייתי מגדילה אותה על כמעט 3/4 מהעמוד..
וממילא כיוון שהרקע בצד שמאל של התמונה כהה, את יכולה להשאיר את הכיתוב של המשפטים רק יותר לצמצם ביניהם את הרווח..
ואז, את המילים 'ר. יעקובוביץ מגישה'+הכותרת הייתי שמה חצי על התמונה וחצי על רקע כהה.. אולי שחור או אולי חום כהה..
מתחת לזה הייתי שמה את מקומות ההקרנה.. בהפרדה ע"י פסים בצבע בז' או לבן, או קוביות לבנות/בז' על הרקע השחור...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הלקוחה ביקשה ממני שאשלב בין התמונה של הילדה לתמונה עם הפרות שגם היא מתוך הסרט, אם אגדיל את התמונה עם הילדה על 3/4 אז לא יראו את התמונה השניה בכלל.
וכן לא הבנתי איפה לשים את השם והפרטים וכו', למעלה או למטה?
תודה!

• הוסף לסימניות
הייתי נמשכת ללכת לסרט...:)

הרבה יותר יפה מהקודם, רק שצריך את הכיתוב בצד לשים על רקע חלק יותר.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 466.2 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
תודה רבה, איזה השקעה! כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
גם מפריע ואולי מיותר העיטור מתחת לדפים ברוח

• הוסף לסימניות
לי הפריע הטקסט שלא ברור כ"כ על הרקע הצהוב והעיטור מתחת ל"דפים ברוח" (למרות שהוא יפה ונראה לי שבלעדיו זה יהיה ריק).
חוץ מזה - עבודה מקסימה!!!

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב מהקודם!
את התמונה של הילדה להגדיל כמו כתבו למעלה, את התמונה של הפרות אפשר להוריד הרבה, הוא תופס את העין יותר מדי ואם תורידי זה לא יפריע.
תנסי לשלב את הפילם בצורה אחרת, אולי בהיר יותר ורק צד אחד, או צר יותר.
בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה