כללי חוות דעת לתעודה ובקשת עזרה

• הוסף לסימניות
תעודה שעיצבתי (מיועד לרבי שנותנים לו שעות רצופות של לימוד תורה במתנה).

חוץ מזה אני מחפש בדחיפות תמונה של תפילין יפה ואיכותית ( לא מחייב בגודל גדול מאד)
או כל משהו אחר שיתאים לשמחת בר מצוה
תודה לכל העוזרים והמסייעים בפורום תמיד בנפש חפצה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 809.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מאד יפה, אהבתי את זה
תנסה אולי להחליף גוונים
ולתת טקסטורה לרקע

• הוסף לסימניות
העמודים- משהו מיוחד

• הוסף לסימניות
מיוחד! עדין, מלכותי ומכובד!
דיסק, את כל החיטובים בעמודים עשית לבד???

• הוסף לסימניות
מקסים..
חסידי.. ולא קיטש מידי..

• הוסף לסימניות
את החלק העליון של העמוד אם אני לא טועה הוא לקח מאתר של גילופי עץ ודברים דקורטיבביים מהאינטרנט.
יש שם דברים חבל"ז

• הוסף לסימניות
וואו!!!
מרשים ויפה!!!
אהבתי את הגודל של העמודים בצד - - -

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים
את החיטובים לקחתי באמת מהאתר של enkeboll
יש שם באמת דברים חבל"ז רק מה שמעצבן זה האיטיות של האתר

• הוסף לסימניות
תודה על הכתובת של האתר,
אני התכוונתי לאתר אחר שאין לי כרגע את הכתובת שלו

• הוסף לסימניות
[

נכתב ע"י חיים74;59710:
תודה על הכתובת של האתר,
אני התכוונתי לאתר אחר שאין לי כרגע את הכתובת שלו

אם תוכל בהקדם להעלות אותו - נודה לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה