כללי חוות דעת מבעלי ניסיון לגבי מחשב נייד

• הוסף לסימניות
לרגל רכישת מחשב שישמש בעיקר לעימוד, אבל גם באינדיזיין לקבצים מרובי עמודים עם תמונות, וגם לעבודה של אינדיזיין ואילוסטרייטור בחפיפה.

האם יש מישהו שהתנסה בעבודה עם מחשב נייד עם מפרט דומה למה שמצוין בסוגריים להלן:
(SSD 120 GB - זכרון ראם 8 ג"ב - i5)
ויוכל לכתוב מהניסיון שלו האם זה בסדר, או שלהסיר את ההצעה הזו וללכת רק על נייח.

כוונתי לניסיון מבחינת איכות ומהירות המחשב, שכן לגבי שאר הדברים בכוונתי לחבר לו מסך מקלדת ועכבר חיצוניים.

• הוסף לסימניות
תוסיף לו גם כונן של 1 טרה שאינו SSD לצורך שמירת הקבצים והוא יהיה בסדר

• הוסף לסימניות
בעיקרון לא שומרים קבצים על כונן SSD כונן SSD נועד להרצת מערכת הפעלה ותוכנות בצורה מהירה ויעילה ולא לקבצי עבודות

• הוסף לסימניות
נכון. לא ציינתי שיש לו לצורך אחסון דיסק קשיח של 500 ג"ב. כי כתבתי הדברים שנוגעים למהירות ואיכות העבודה שעליהם אני מתמקד כעת. (טרה הבנתי לא שייך בנייד אא"כ זה יהיה על חשבון דברים אחרים שיפנו לו מקום).
מהניסיון עם המפרט דלעיל אמור לעבוד מהיר ויעיל גם בנייד?

• הוסף לסימניות
ב״ה

לא התנסתי בדבר כזה, אבל שתדעו שבגרפיקה עדיף שלא להשתמש במחשבים ניידים... אא״כ זה נוסף למחשב נייח שעליו רוב העבודות והמחשב נייד הוא רק למקרים חריגים...

• הוסף לסימניות
אם זה היה נטו גרפיקה אזי כפי שאתה אומר. אולם כיון שזה בכל אופן זה גרפיקה מסוג נלווה, לכן שאלתי היא למי שכן התנסה מה דעתו על כך.

• הוסף לסימניות
אני ב"ה שנים בעימוד תג בשילוב אינדזיין, עם קבצי פוטושופ ברקע.
ועובדת רק על נייד!
עם מעבד טוב ודיסק חיצוני לגיבוי החומר.
לי יש אפילו מעט פחות מהמפרט לעיל (6 ראם) ומאד מרוצה!!!!
נוח יעיל, הולך איתי במקרה הצורך מהמשרד לבית, וכן ליציאות נוספות.
מריץ טוב
בהחלט שומרת, מאחה, מנקה ודואגת שלא יהיו תמונות הסרטות וכל מיני שטויות שמכבידים על המערכת.
אפשרות נוספת שעכשיו הוספתי היא מסך נוסף וגדול להקלה שמוחבר לנייד (זה רק בבית..)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ר.ב.;1873751:
אני ב"ה שנים בעימוד תג בשילוב אינדזיין, עם קבצי פוטושופ ברקע.
ועובדת רק על נייד!
עם מעבד טוב ודיסק חיצוני לגיבוי החומר.
לי יש אפילו מעט פחות מהמפרט לעיל (6 ראם) ומאד מרוצה!!!!
נוח יעיל, הולך איתי במקרה הצורך מהמשרד לבית, וכן ליציאות נוספות.
מריץ טוב
בהחלט שומרת, מאחה, מנקה ודואגת שלא יהיו תמונות הסרטות וכל מיני שטויות שמכבידים על המערכת.
אפשרות נוספת שעכשיו הוספתי היא מסך נוסף וגדול להקלה שמוחבר לנייד (זה רק בבית..)
בהצלחה!

לא מומלץ בכלל מנסיון, ובטח שלא המפרט שהעלת

• הוסף לסימניות
יש לי גם כן די דומה למה שכתבת וזה עובד מצויין !
מהיר, עם אפשרות להפעלת אינדזיין פוטושופ ואילוסטריטור יחד

המפרט שלי הוא:
8 ג'יגה ראם
מעבד I7
SSD 220 ג'יגה (לא ידוע לי אם הנפח משפיע איך שהוא על החוזק לטובה או לרעה)

מה שכן חשוב,
ש120 לא בטוח שיהיה לך נוח מבחינת הנפח
כי כל חומר שתרצה לעבוד איתו (העתק הדבק, סתם עיון במסמכים וכדומה) תצטרך להעביר אותו ל SSD כדי שתקבל את המהירות שלו

• הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;1873822:
לא מומלץ בכלל מנסיון, ובטח שלא המפרט שהעלת
אולי....................
בפועל ב"ה יש ס"ד מרובה, ברכה בעיסה!
תחזוקה נאותה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל ר;1873474:
לרגל רכישת מחשב שישמש בעיקר לעימוד, אבל גם באינדיזיין לקבצים מרובי עמודים עם תמונות, וגם לעבודה של אינדיזיין ואילוסטרייטור בחפיפה.

האם יש מישהו שהתנסה בעבודה עם מחשב נייד עם מפרט דומה למה שמצוין בסוגריים להלן:
(SSD 120 GB - זכרון ראם 8 ג"ב - i5)
ויוכל לכתוב מהניסיון שלו האם זה בסדר, או שלהסיר את ההצעה הזו וללכת רק על נייח.

כוונתי לניסיון מבחינת איכות ומהירות המחשב, שכן לגבי שאר הדברים בכוונתי לחבר לו מסך מקלדת ועכבר חיצוניים.
אשמח לקבל תגובות נוספות. כמו"כ על מה עוד כדאי לשים דגש ברכישת מחשב.

• הוסף לסימניות
גם אני על נייד I7
עם SSD של 120 GB
8G ראם.

מעולה. לא נתקל בשום בעיות, גם עם קבצי אינדיזיין כבדים מאוד, (וכמובן תג).

• הוסף לסימניות
נייד תמיד יהיה קצת יותר חלש מנייח עם אותו מפרט.

• הוסף לסימניות
כעת בשל הצרכים שלי העדפתי מה שהעדפתי. לגבי המלצות אם הבחירה היתה מוצלחת זה אני יראה אחרי תקופת עבודה.
אבל מה שאני יכול להמליץ עכשיו לנצרכים לרכישת מחשב זה פרסומון. הן מבחינת מחיר והן מבחינת שירות. מקיף מכל הבחינות. תודה רבה.

• הוסף לסימניות
ד.א. I7 לא באמת קובע... תלוי איזה דגם.

יש סדרות של I5 שטובות יותר מהסדרות הפשוטות של הI7 וכו..

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה