כללי חוות דעת - מגנט

• הוסף לסימניות
ואיך אפשר לצרוב בצורה מדוייקת יותר תמונה שבאה על רקע לבן?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 104.3 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
בס"ד

חמוד ביותר!!
היה נראה לי יותר טבעי אם הביצה הייתה נראית פחות עומדת באוויר
והצריבה הכי טובה שיש זה liquify עם הארט בראש
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בכללית זה יפה ודי משדר "מגנטיות", הצריבה נראית טוב.
לא כ"כ הבנתי מה הקשר ביצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mashi9879;210070:
בס"ד

חמוד ביותר!!
היה נראה לי יותר טבעי אם הביצה הייתה נראית פחות עומדת באוויר
והצריבה הכי טובה שיש זה liquify עם הארט בראש
בהצלחה!

הסבר בבקשה?? לא הבנתי.

• הוסף לסימניות
רעיון נחמד
אבל זרקת את השם שלה בצד עקום סתם
חפשי לו מקום טוב יותר

לא כדאי לרשום באיזו עיר זה?
.
.

• הוסף לסימניות
הצריבה באמת נראית טוב,
הייתי מורידה את הביצה למטה וממרכזת אותה ואז יוצרת לה מעין מראה של צלוחית עם צל.ומלמעלה רושמת את השם "רבקי.."

• הוסף לסימניות
תמונה עם רקע לבן הכי טוב זה לא לצרוב אלא לתת לה שיטת שילוב אם אני לא טועה את multiply

• הוסף לסימניות
רעיון חמוד
אבל לא לעיצוב בגדים
זה לא ממש משדר עיצוב ורכות.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה, חסר לי קצת צבע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה