כללי חוות דעת/ מה הייתם משפצים?

• הוסף לסימניות
פורימי, יפה!

המשפט "שמחה, מופע וכו'" קצת השתגע...
להדגיש איכשהו את הפרסים. (אולי שינוי צבע של השורה "פרס ראשון" "פרס שני" וכו, ולהוסיף איזה רקע מתחת לשורה)

• הוסף לסימניות
משהו משהו!!!!
מושלם, הולם ת'רעיון

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה!!
מדהים!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
הולם את פורים.!!

אני לא יודע אם זה בגלל פורים אבל "שולחחן ביליארד".

• הוסף לסימניות
וואו! עכשיו זה יפה מאוד!!
מושלם...

• הוסף לסימניות
יפה! מתאים ביותר!
(יש רווח מיותר לפני המילים סדר לימוד)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,
ליצור מודעות פורימיות יפות זהו אתגר.
כי צריך את האדום צהוב וכוכביות וליצנים וקיטש.ועדיין שיהיה מקורי, מעוצב ויפה.
עמדת בזה בגבורה.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מצטרפת למחמיאים למעלה.
לי מפריע שהכתובת והשעה בקשת.
וגם התוכנית משעממת , אולי להדגיש את שם הקוסם, שיהיו הגרלות, משהו שימשוך יותר.
המילים "פרס ראשון" וכו' בלי הנקודותיים בגודל שונה מהפרס. אולי גם דק יותר.
אם אני לא טועה במודעות מהסוג הזה כותבים את הפרס הראשון בגדול יותר משאר הפרסים... אבל זה בטח לא עקרוני.

הגרפיקה מדהימה!

• הוסף לסימניות
עבודה פורימית ויפה, מדהים.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לקודמי, לא רואה מה לשפר?!

• הוסף לסימניות
גם אני אהבתי
ממש פורימי וחמוד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה