כללי חוות דעת מודעה לישיבה

• הוסף לסימניות
מודעה לישיבה להמריץ בחורים לאסוף כספים

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.5 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יפה מאד,
מה הגודל שזה אמור להיות?

• הוסף לסימניות
עקרונית A4 אם האיכות פה לא טובה זה בגלל שהורדתי את האיכות להצגה בפורום הם גם רוצים להדפיס על גיליון

• הוסף לסימניות
חמוד
עדיף להתחיל מ 250 דולר עד 650 ולא להיפך,
כדי להראות מהקל לכבד

• הוסף לסימניות
רעיון חמוד.

הייתי מחלק את המודעה לקבוצות, כל טקסט והתמונה שלו.
כמו שזה עכשיו הטקסט נראה מגילה.

• הוסף לסימניות
חביב!
רק שים לב שהטקסט נצמד מדי לשולי ה"מגילה".

• הוסף לסימניות
מפריע לי הכפילות בלשון: סכום של יותר וכו' 650$ -בחור המביא ... 650$.
אולי אפשר לכתוב רק 650$ בגדול ומתחת: בחור המביא וכו'

כמו"כ, תיקון: האלטער

• הוסף לסימניות
רק ל'כובע' למטה יש רקע

• הוסף לסימניות
הגהות:

1. מה זה ליל ראשון לפני פורים? למה לא לכתוב תאריך?

2. הבחורים המביאים-למה ה' הידיעה כ"כ הרבה פעמים?

צ"ל בחור המביא/בחורים המביאים.

3. של יותר-לא מדוייק מבחינה לשונית צ"ל לדוגמא 650$ ומעלה.

לגבי העיצוב:
הייתי יותר מפרידה בין הענייינים, לא מבינים מה שייך למה, קצת מבולגן.

בסך הכל יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
1. הפריע לי הבלגן של סדר סכום הכסף.
2. עד שתפסתי שהתמונות קשורות לכיתוב...

באופן כללי-ממש מיוחד!

• הוסף לסימניות
כמה כסף צריך הבחור להביא, על מנת לזכות בהגרלה ראשונה "מפעל חסד", זה נראה שיש 4 אופציות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה