כללי חוות דעת - מודעה לעיתון (עמוס בטקסט!!)

• פותח הנושא Rivk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אלה לקוחות קבועים שלי ואני מאד מעריכה אותם...
אבל ---- המודעות שלהם תמיד תמיד עמוסות בטקסט ובפרטים רבים כשהכל הכל חשוב ואי אפשר לוותר על כלום.
הלקוחה עצמה ישבה איתי הבוקר על המודעה והיא מרוצה. אני גם לא יכולה לשנות הרבה כי אני צמודה לסגנון הקבוע שלהם (יצרנו כבר זהות מסוימת), אבל בכ"ז אני מעלה את המודעה כי אולי תתנו לי עצות לליטוש ולשיפור.
מאד היה חשוב להם להדגיש את ה 33% הנחה ואת העובדה שחבל לפספס כזו הזדמנות.
תכף אחפש את המודעה של שנה שעברה לשם השוואה.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מעוצב ומסודר בטוב טעם, צבעים יפים וחיים, ממש עבודה מקסימה

• הוסף לסימניות
הסתדרת עם העומס בצורה יפה מאוד. נח למצוא את כל הפרטים החשובים

• הוסף לסימניות
בשנה שעברה הלקוחה מאד בקשה כותרת כבדה בפוטושופ כי היא אהבה את המודעות של "ארט-סקרול" שיש להם כותרת קבועה כבדה כזו שמאפיינת את המודעות שלהם. אז יצרתי משהו בפוטושופ שלא במיוחד אהבתי. השנה היא הסכימה לתת את הכותרת הזו רק באיזכור קל למעלה ולמטה ולדעתי זה הרבה יותר מאוורר.
מצורפת לעיל המודעה של שנה שעברה רק לשם השוואה.

• הוסף לסימניות
בהתחשב בכמות הפרטים - עבודה ממש טובה
לגבי הכותרת - בכל זאת חסר איזה לוגו, משהו מייצג

• הוסף לסימניות
עבודה מקסימה. אמנם יש הרבה טקסט אבל הוא מסודר יפיפה!!!
לגבי הכותרת של "אוצר החכמה" במודעה השניה היא הרבה יותר מוצלחת.

• הוסף לסימניות
יופי של עבודה!
מאוד מסודר וקריא.

• הוסף לסימניות
מה שקורה אם חוזרים לכותרת הכבדה זה שאין מקום לכותרת "...להגשים חלום". אי אפשר גם את הלוגו וגם כותרת. כך נראה לי, זה כבר ככה עמוס מדי.
או אולי ריקי - יש לך רעיון איך להסתדר עם שניהם יחד?
אני אמרתי ללקוחה שהם ידועים מספיק והמחשב המוזהב הזה מייצג אותם יותר מאשר הלוגו במילים לכן אפשר לוותר עליו לטובת ה"סלוגן" שהיא רצתה. אני טועה?

• הוסף לסימניות
מודעה מאוד יפה

אולי כדאי להוסיף את העיגול משנה שעברה בצורה דקה לחדש

וכן אולי כדאי להחליף את הפונט של ה 33%

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה!!!

• הוסף לסימניות
מודעה מקסימה!!

• הוסף לסימניות
מקסים!!
נקי ומסודר

• הוסף לסימניות
במחילתכם, עלי להקדים שאין לי נסיון בעיצוב מודעות ולא ע"ז אני מגיב. יותר עניין אותי כאן התוכן המתפרסם.

ושאֵלתי: 25,800 (בריבוע אוצר החכמה המלא) או 26,800 (בתחתית הדף)?

• הוסף לסימניות
הסתדרת עם הטקסט בצורה טובה מאוד. המודעה כלל אינו כבדה לעין הצופה בה.
היא נקיה וברורה.
בהצלחה בהמשך

• הוסף לסימניות
מוצלח מאוד בהתחשב בעומס הענק של הטקסט
אגב לאוצר יש עוד משמעות, לאדם שמנהל או אחראי על תערוכות או מוזיאונים של אומנות נקרא אוצר הרי"ש מנוקדת בסגול, תחשבו על זה...

• הוסף לסימניות
לייזער, זו כנראה טעות בטקסט, אני הולכת לבדוק. תודה!

• הוסף לסימניות
בס"ד
הסתדרת מצויין עם העומס.
קריא ומזמין לקרוא. יופי של עבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה