חוות דעת מודעה

• הוסף לסימניות
שלום לכל חברי הפורום היקרים!!!
הנה סוף סוף המודעה שלי כשהרעיון שלה הוא לעורר את אחריות ההורים שכמו שלא ניתן לילד לנהוג ברכב או במשאית וכו'
כך לא ניתן לו לנהוג באופניים חשמליים לפני גיל 16 (שכך אומר החוק)
הערות והארות יתקבלו בברכה!!!

קבצים מצורפים

• מודעה אופניים חשמליים גמור.pdf
    8.6 MB · צפיות: 161
  • הוסף לסימניות
רעיון יפה מאוד!
חסר עוד עבודת פוטושופ, הצל לא טוב,
הילד לא נראה בכלל בכיוון של האופניים...
בהצלחה רבה!!!

• הוסף לסימניות
יש עוד משהו? מה לגבי הכתיבה למטה? מוצלח?

• הוסף לסימניות
חמוד!!
הייתי מצפה לכותרת טובה למעלה ואת הבודי אפשר בהחלט לתמצת יותר לרות שהוא כתוב טוב.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכון צריך לתמצת את כל המלל לאיזה 3 משפטים.
וכותרת קולעת,
אולי משהו כמו:
מהמם !
אבל רק שזה לא יהיה הילד שלי

• הוסף לסימניות
מודעה אופניים חשמליים גמור.jpg
לפחות העיצוב השתפר?

• הוסף לסימניות
הקונספט ממש טוב,
רק שהעוקץ שלו התמסמס קצת בביצוע.

>>הויז'ואל לא שידר לי סכנה/אבסורד,
אלא חוסר פרופורציה.
(אולי כי לא נראה שהילד רוכב על האופניים,
אלא מקסימום 'מודד' אותם?)

>>הבודי, מבחינה אינפורמטיבית- טוב.
רק שהוא מנותק רגשית מההורים.
לא הייתי מוותרת על איזו גיחה קטנה ללב שלהם.

• הוסף לסימניות
אולי הייתי שמה ויזואל של ילד (או יד של ילד) שבא לאבא עם המפתחות של הרכב, וכותרת כמו "אבא אני יכול לעשות סיבוב?" או "אבא אני רק קופץ רגע לחבר".
כותרת בדרך עקיפה יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה