כללי חוות דעת -מודעה

• הוסף לסימניות
מודעה שאמורה להיות תלויה בשטיבל

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 450.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד, אולי כדי להרחיק את הטקסט מהנר בצד שמאל

• הוסף לסימניות
נחמד.
חסרה לי כותרת משהו מודעא רבא לאורייתא
גם לי הפריע הכיתוב שנושק לנר.

א' סאך הצלוחה!

• הוסף לסימניות
יפה.

כדאי לשנות פונט ולשחק קצת עם הטיפוגרפיה

• הוסף לסימניות
מרכאות לא נכונים
מה זה המילה שאחר "ושמו יחקק

• הוסף לסימניות
בבית החסידים. שטיבלאך בלע"ז...

• הוסף לסימניות
נסה לעשות את הכל שחור.

וחסר לי פה כותרת. משהו שאומר מה אתה רוצה, עוד לפני שקוראים את כל הטקסט.

אולי כותרת "ומי שנותנים נר למאור"

• הוסף לסימניות
תודה על ההערות הבונות.
אורי770, לאיזה פונט היית מציע להחליף?

• הוסף לסימניות
לכאורה בס"ד בצד ימין.

נראה לי להחליף לקינג פוקס, תבדוק אם יש קריאות מספיק טובה. קטע ראשון משקל כבד, קטע שני במשקל קל. תן הדגשה נוספת לקטע ראשון, אולי ע"י צביעת הטקסט בבורדו (צבע הנר).

כמובן כפי שהעירו, לתת ריווח מהנר, וכמה שיותר, יותר משובח.

ה"מי שברך" כדאי בפונט מקורות כמו ליבורנה / ספרדי / אשכנזי ושאר ירקות. תנסה גם לתת מרכאות גדולות בורדו ומעוצבות. (כמובן להעיף את המרכאות ה"טיפוגרפיות")

הייתי מלכלך קצת צהוב בהיר וקרם ברקע.

אבל כמובן, הכל בגדר המלצה...
כל אחד והטעם שלו.

(נראה לי שיש בעיות ניסוח ופיסוק, במיוחד בקטע הראשון והאחרון)

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
להזיז ימינה את הטקסט
יש פה שילוב של עצב ושמחה..

פרחים ולצידם נרות נשמה (ככה זה נראה)

• הוסף לסימניות
המון תודות!
הניסוח של הלקוח, וגם לי הוא הפריע, נראה בהמשך מה נוכל לעשות כדי לשפר (גם זה אחרי כמה שיפורים, הוא שם נקודה בערך אחרי כל 2 מילים).

• הוסף לסימניות
בין כה וכה - תקטין את המרחב אותיות באחוזים לפחות ל85-90
ותשלב איכשהו את השחור והלבן

• הוסף לסימניות
בול...

נכתב ע"י ORi770;93280:
לכאורה בס"ד בצד ימין.

נראה לי להחליף לקינג פוקס, תבדוק אם יש קריאות מספיק טובה. קטע ראשון משקל כבד, קטע שני במשקל קל. תן הדגשה נוספת לקטע ראשון, אולי ע"י צביעת הטקסט בבורדו (צבע הנר).

כמובן כפי שהעירו, לתת ריווח מהנר, וכמה שיותר, יותר משובח.

ה"מי שברך" כדאי בפונט מקורות כמו ליבורנה / ספרדי / אשכנזי ושאר ירקות. תנסה גם לתת מרכאות גדולות בורדו ומעוצבות. (כמובן להעיף את המרכאות ה"טיפוגרפיות")

הייתי מלכלך קצת צהוב בהיר וקרם ברקע.

אבל כמובן, הכל בגדר המלצה...
כל אחד והטעם שלו.

(נראה לי שיש בעיות ניסוח ופיסוק, במיוחד בקטע הראשון והאחרון)

בהצלחה!!
....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה