כללי חוות דעת - מודעת טור אחד לעיתון

• פותח הנושא Rivk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
התבקשתי לעצב מחדש מודעה פצפונת שהתפרסמה השבוע ביתד יום שלישי באחד מעמודי הלוח*.
טור אחד, גובה שני אינצ'. חשוב היה לו להדגיש את US PHONE כחברה חדשה. קבלתי הסבר על המוצר, וקצת שיניתי גם את הנוסח כי בצורה המקורית זה לא היה ברור דיו.
אני מצרפת קובץ בהגדלה ושל שתי דוגמאות קצת שונות לשם המחשה גם צילום מסך של הגודל האמיתי (בערך).
אנא אמרו לי איזה מהם יותר טוב, הימני או השמאלי והאם מובן לכם מה מפרסמים פה.

--------------------------------
*מי שמעוניין יכול לחפש את המודעה שהתפרסמה השבוע ביתד בעמוד אחד לפני האחרון אני חושבת. לא אני עיצבתי. לקח לי המון זמן למצוא אותה. דוקא חמודה אבל ממש נחבאת אל הכלים ובלי שום הדגשות.

קבצים מצורפים

• bigsize.jpg
    KB 339.8 · צפיות: 10
  • realsize.jpg
    KB 76.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
ה-60 של השמאלי עם הטלפון של הימני
יש לשקול ל"נוסעים לארה"ב" פונט אחר, הוא לא כ"כ בולט. תנסו לבן על שחור או שחור על אפור רק את הכותרת הזאת להבלטה מיידית.

• הוסף לסימניות
אני יגיד לך מה אני הייתי עושה.

(אנשים לא מבינים שהמלל הצפוף לא תורם כדי לגרום לבנאדם להרים טלפון)
כדי להמעיט בטקסט הייתי מוחק " us phone מציעה לכם עיסקה מהפכנית"
ושם במקום זה את סמל החברה כדי למתג אותה. אם מחר יהיו חברות נוספות שיפרסמו מודעה דומה באותו סיגנון, לך יש את הסמל הוותיק ובנאדם שיום אחד יסע לארה"ב יחפש את המודעה הוותיקה עם הסמל שהוא זוכר שפירסמו פעם.. או שמפרסמים בעיתון פלוני...

כשאני מסתכל עכשיו שוב, מוזכר שם פעמיים. פעם אחת "מדברים חופשי מארה"ב לישראל" ופעם אחת "ותהנו משיחות ללא הגבלה".

תראי מה אני הייתי עושה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 131.7 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
לפי דעתי דוקא הימנית - הפונט יותר טוב ונעים לעין אבל עם ה60 של המודעה השמאלית
מצטרפת לדעה של קודמי בענין הכותרת
בסה"כ מצוין

• הוסף לסימניות
ביוגרפיק! אתה צודק מאד מבחינה פרסומית! כ"כ לא חשוב לכתוב סלוגנים נבובים על חשבון טקסט חשוב.
באמת חשוב לו למתג את היו-אס-פון הזה ועשיתי לו את הלוגו הזה בכמה דקות ...
עכשיו מה לעשות - לגבות תשלום על לוגו שהוא לא ביקש?:confused:

אני הולכת להכין מודעה כמו זו שהצעת ולהציע אותה ללקוח. נראה מה יהיה.

• הוסף לסימניות
ביוגרפיק - הצעתי לו בע"פ את הרעיון והוא אמר שזה מצוין רק שבכ"ז חשוב לו להדגיש שזה לשבוע בלבד, אז אי אפשר להוריד את כל הטקסט. בכולופן אני מורידה את ה"הצעה המהפכנית" ומגדילה את הלוגו ושולחת לו.

• הוסף לסימניות
לדעתי צריך גם לומר איפשהו במפורש את 'קח טלפון לשבוע', אחרת יכולים לחשוב שזה שיחות מהפלאפון שלך או חברה שמספקת שירותים דרך הטלפון הקוי או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
הפריע לי שהכוכביות נוגעות במסגרת.
וסתם משהו שולי - כבר כמה שנים שלא ראיתי פלאפון עם אנטנה, אולי תורידי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רונצ;96022:
וסתם משהו שולי - כבר כמה שנים שלא ראיתי פלאפון עם אנטנה, אולי תורידי..

חח צודקת. לא שמתי לב בכלל. אבל אולי צריך את האנטנה כדי שיקלוט עד ארה"ב...:)

• הוסף לסימניות
טוב, אז הוא אמר שאפשר וצריך להוסיף קצת צבע. אני מנסיון במודעות פיציות בעיתון מעדיפה צבע שחור כי הצבעים לפעמים זזים ברוטציה... אבל הוא רצה אז הוספתי צבעים פשוטים (מורכבים רק משני צבעי יסוד).
לגבי האנטנה - דוקא חשבתי על זה ועשיתי בלי - והמכשיר נראה לי פתאום כמו מחשבון. אז הוספתי אנטנה פיצית! נו, לא משהו מיושן, אל תצחקו עלי!

ולגבי ההערה על הניסוח - גמני הסתבכתי עד שהבנתי במה מדובר. לכן חשבתי שחשוב האיור של המכשיר וכתוב גם "אפשרות למכשיר" וגם "קח טלפון" וגם הוספתי " שיחות למכשיר זה" אז אני חושבת שזה ברור. במודעה המקורית זה היה הרבה יותר מבלבל. למשל בסוף היה כתוב כך:
כל השיחות מישראל בעלות שיחה מקומית בלבד.
שאלתי אותו - מדובר בנוסעים לארה"ב, מה פתאום נכנס כאן שיחות מישראל? אז הוא הסביר שמדובר בשיחות למכשיר זה מבני משפחה בארץ.
טוב, נו, לכן ביקשתי שתקראו ותראו אם זה מובן.

אופס, אני רואה ב 60 מלבנים כחולים עם קונטור שחור... נתקן

קבצים מצורפים

• us_phone_clr.jpg
    KB 144.4 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
יפה השישים לא בולט וכדאי לדעתי להחליף לצבע שחור

• הוסף לסימניות
הרבה יותר יפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה