כללי חוות דעת |עטיפה לספר

• הוסף לסימניות
מדובר בספר סיפורים, על אנשים עם השגות קצת מעבר לשטחי והרדוד...
זה צריך להמחיש את המרחק והגובה לעומת אלו העוסקים בקטנות.
כל הסקיצות ברמת עבודה בסיסית ביותר ללא עיבוד כלל, כך שאין להתייחס לצריבות וכדו', רק לעיצוב, לקומפוזיציה, טיפוגרפיה וכל העולה על דעתכם.
תודה לכולם.

קבצים מצורפים

• 01.jpg
    KB 91.3 · צפיות: 29
  • 02.jpg
    KB 93.3 · צפיות: 0
  • 03.jpg
    KB 76.8 · צפיות: 22
  • 04.jpg
    KB 88.6 · צפיות: 18
  • 05.jpg
    KB 97.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
הראשון נראה לי טוב

• הוסף לסימניות
הראשון באמת נראה הכי טוב מבחינת הקופוזיציה, אבל הוא לא ממחיש את הרעיון

• הוסף לסימניות
אהבתי את האחרון. הגוונים שלו משדרים חום נעים. הצללית לא מונחת טוב, אז זה מן הסתם תסדרי במילא לא?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה עם הארמון חול ממחיש במיוחד, וגם שהדמות חשובה כאן.

וצריך לשים לב שאם הבניין הגבוה מצולם במבט מלמטה למעלה והתמונות שלמטה מצולמותכרגיל, זה נותן תחושה שהבניין נוטה ליפול.

• הוסף לסימניות
ועוד משהו, אני חושבת שהאותיות הקטנות יותר מתאימות יותר, כך גם הן ממחישות את המרחק והגודל.

• הוסף לסימניות
לדעתי השלישי יותר טוב מהראשון,
והאחרו גם מאד יפה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
לדעתכם, אם תהיה דמות או כמה דמויות בראשון, זה יהיה יותר ברור?
ומבחינת פרספקטיבת צילום הבנין - גם אני חשבתי על זה. אם ארמון החול יהיה בזיות לאלכסון גם כן, זה יפתור את זה?

• הוסף לסימניות
אני אהבתי מאוד את האחרון. רק את הטיפוגרפיה צריך קצת לשנות שם.
אבל באופן כללי כולם מושקעים ויפים מאוד!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהשלישי הכי יפה, גם מבחינה רעיונית. מגדלים בחול לעומת מגדל עצום. רק את הדמות לא אהבתי.
הקוביות והמגדל מתקשר אוטומטית לאנלוגיה של ילדים=מבוגרים, ופחות לנושא שלך.
הרביעי לא מתאים, כי יחשבו שהספר מדבר על אדריכלות.
הערה כללית: כריכה לספר יותר יפה דווקא אם היא לא מעוצבת בליד. צריך שתהיה איזה חלוקה שהעיצוב לא יתפוס ממש את כל השטח.

• הוסף לסימניות
זה עם המבנה בחול אבל עם הבנין של האחרון.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה, זה עם מבנה החול יפה במיוחד, וקשה להחליט בינו לבין האחרון, בלי ספק הם היפים ביותר ומביעים לעומק את הרעיון.
אם הייתי עומדת מול מדף הספרים, ושני הספרים האלה היו עומדים מולי, הייתי בתור אדם מבוגר, קונה את הספר עם התמונה התחתונה יותר, הוא משקף רציניות שארמון החול קצת חסר בו. הייתי מצפה בספר זה לרמת כתיבה גבוהה יותר ואכות טובה יותר.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
התמונות השונות נמצאות בפרספקטיבה שונה
הצל בכיוונים שונים
הטיפוגרפיה לא מתאימה

יש רעיון אבל הביצוע לא ממחיש אותו

• הוסף לסימניות
"יש רעיון אבל הביצוע לא ממחיש אותו"

עד כדי כך?
אשמח לקבל הצעות לשיפור.
לגבי התאורות השונות - זה לא אמור להראות מצולם ביחד, וגם בצילום יש מצב של מספר מקורות תאורה. עם זאת, אפשר לסדר את זה עם תמונה אחרת של מבנה וכו'.
חשוב לי להבין מדוע הרעיון לא מומחש.
תודה.

• הוסף לסימניות
לטעמי הרביעי עם החול והדמות מקסים וממחיש את הרעיון.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לדעת רובם, אוהבת מאוד את הראשון
התמונה עם החול לא מומלצת, אני מכירה כמה ספרים שעשו שימוש בתמונה זו או דומה לה.
ואני חושבת שהכריכה לא אמורה לשדר בדיוק את המסר של הספר, אלא להביע חלק מהרעיון
ובעיקר לסקרן

• הוסף לסימניות
לטעמי הרעיון של הרביעי (ארמון חול) הכי ממחיש את הנושא
הביצוע -
הזוית של הבנין חייבת להשתנות, וגם האופן שבו הוא משתלב - הוא לא מחובר לכלום.
לגבי הדמות - לדעתי היא מוסיפה אבל היא קטנה מדי (איש בגודל של צדף?)
בקיצור בתור בסיס זה משהו, אבל יש המון עבודה.
לגבי הטיפו' - הפונט של מס' 2 , לא בטוחה שליד הבנין זה המקום הכי טוב, זה ממרכז את כל האובייקטים לאמצע. אין שם של הסופר?

• הוסף לסימניות
האחרון יפה,
תגדילי קצת כיתוב.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה