כללי חוות דעת על אתר, איזה מהדוגמאות לדעתכם יותר טוב?

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעתכם, איזה מהתמונות יותר מושכת כתמונת רקע כשקהל היעד הוא הורים בעצם שרוצים להזמין צילומים לילדים.

מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• עמוד ראשי 2 copy 3.jpg
    עמוד ראשי 2 copy 3.jpg
    KB 193.3 · צפיות: 20
  • עמוד ראשי 2 copy 2.jpg
    עמוד ראשי 2 copy 2.jpg
    KB 136.7 · צפיות: 20
  • עמוד ראשי 2 copy.jpg
    עמוד ראשי 2 copy.jpg
    KB 227.4 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
העליונה

• הוסף לסימניות
השלישית

• הוסף לסימניות
הראשונה

• הוסף לסימניות
השלישית.

• הוסף לסימניות
השלשית

• הוסף לסימניות
שלישית

• הוסף לסימניות
השלישית מקסימה!!!

• הוסף לסימניות
נוטה לכיוון של השלישית
כי כאמא - חשוב לי שהילדים ייהנו, והתמונה מספרת לי על חוויה וכיף.
אך משהו בזוית של הניו בורן מפחיד אותי טיפה.

הראשון או השני - הראשון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלרינט;2345279:
נוטה לכיוון של השלישית
כי כאמא - חשוב לי שהילדים ייהנו, והתמונה מספרת לי על חוויה וכיף.

זה בדרכ מה שהורים מחפשים.. שיהיה כיף...

(שימי לב שהסרגל למעלה ממש שקוף, לא משנה מה יש מתחת,
הוא לא תמיד קריא, ממליצה להעלות שקיפות)

• הוסף לסימניות
בס"ד

השלישית. ברור. גם מכיון שיש שם טווח של גילאים וזה לא רק ניובורן.

• הוסף לסימניות
השלישית

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשלישית.
פאן, חוויה, צבע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה