דרוש מידע חוות דעת על החצאיות פליסה (לנערות) של משנת יוסף,

• הוסף לסימניות
אני גם רוצה לדעת.
החצאית כחולה או שחורה?

• הוסף לסימניות
אני רואה שלא ענו..
אשמח לכל מענה
החצאית כחולה או שחורה?
איך המידות?
יפה לביהס?
למה במידות של הנשים יש גם מעבר למידה s, m, l

• הוסף לסימניות
מוכרים השבוע?

קניתי לילדות
החצאית כחולה
לדעתי שווה הרבה יותר מהמחיר שלה
גיזרה מאוד צרה, אצלי מתאימה רק לילדה הרזה.
לילדה רגילה אולי טיפ טיפה מלאה הרוכסן לא נסגר בכלל.
המידה הבאה היתה ארוכה מדי

• הוסף לסימניות
הבנות שלי לובשות אותן גם בבית הספר וגם בסמינר, מרוצות מאד, קניתי כבר פעם שלישית.

• הוסף לסימניות
גם אני מרוצה מאוד.
קונה כבר כמה שנים לבנות בבית הספר.

• הוסף לסימניות
מעניין מה שאתן אומרות,
קניתי כמה וכמה פעמים בעיקר לקטנה, עומד מקסים! נשאר כמו חדש אחרי המון כביסות,
לגדולה בכיתה ח', היה יפה בהתחלה, אח"כ הקפלים נפתחו, וכבר ממש לא משהו, היא כבר לא מוכנה שאזמין לה יותר משם..

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי כמה פעמים
לילדה בת 10, רזה
זה מצוין גזרה צרה, מקטינה עם הגומי וזה מעולה עליה.
אחרי הרבה כביסות עדינות מאוד מאוד
הקפלים נפתחו, אבל הצבע נראה עדיין כמו חדש.

• הוסף לסימניות
אחיות שלי בסמינר רוצות רק אותה.
ויש כמה אורכים- מתאימים לתקנון ולבת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה