חוות דעת על טיולון צ'יקו

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות טיולון יד שניה.
ראיתי את הטיולון הזה ביד 2, הדגם הוא טיולון קל (5.5 ק"ג) צ'יקו פוני XS, והייתי רוצה חוות דעת מכאלו שיש להם נסיון עם הדגם הזה.
איך היציבות שלו?
נוחות הקיפול?
הריפוד נשלף לכביסה?
גובה הידיות שלו נוח לאחיזה? (משום מה הוא נראה לי קצת נמוך).

תודה לכל מי שמוכן לשתף אותנו בניסיונו.

קבצים מצורפים

• עגלה.jpg
    KB 33.8 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
טיולון מצוין שימש אותי 4 שנים קל, קומפקטי, נח, מתכבס מצוין הכל נשלף רק שהגגון שלו לא מצל מספיק וכן נשבר מאוד מהר, הוא ממש לא מוצלח
וחסרון נוסף, העגלה די מתנדנדת ימינה ושמאלה, היא לא כ"כ יציבה.

• הוסף לסימניות
היה לי בעבר, והייתי מאד מאד מרוצה!
נאלצתי להחליף עגלה, בעקבות הגגון שנהרס לחלוטין,
לגבי מה שכתבו למעלה על יציבות העגלה, העגלה שלי ממש לא סבלה מחוסר יציבות, ומשמשת עד היום כעגלת קניות, מעמיסים עליה הרבה והיא מצוינת!
את הידית ניתן לכוון לכמה גבהים.

• הוסף לסימניות
תודה לשתיכן.
עד איזה גיל השתמשתן?

• הוסף לסימניות
השתמשתי במשך 4 שנים והעמסתי עליה המון פעמים 3 ילדים בגילאים חצי שנה עד 4

• הוסף לסימניות
עד גיל שנתיים בתוספת האחות הגדולה יותר שעמדה מאחורנית.

ואם במקרה, את מחליטה לא לקנות אותה, אשמח אם תעברי לי את פרטי המוכר, ואמסור אותם לידידה שמחפשת לקנות עגלה כזו שוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tirza10;650743:
השתמשתי במשך 4 שנים והעמסתי עליה המון פעמים 3 ילדים בגילאים חצי שנה עד 4
אז אולי לכן היא לא היתה יציבה.... ;)

• הוסף לסימניות
יש חוות דעת של משתמשים נוספים?

• הוסף לסימניות
לגיסתי היה משהו דומה. אין לי מושג אם זה הדגם הזה בדיוק
והיא די מהר עזבה אותו

הוא היה מתקפל לה באמצע ירידה במדרגות
ולא היה מספיק יציב

ממש מהתחלה, ילד ראשון

תבררי טוב.

• הוסף לסימניות
היה לי כזו בדיוק, ואכן לא היתה יציבה בכלל, נשלחה פעמיים לחברה לחיזוק השלד (הברגים התרופפו קצת) חוץ מזה היתה טובה.
אם היא ממש זולה זה שווה את המחיר (לי עלתה חדשה 480 ש"ח לפני יותר מחמש שנים אז תבדקי אם המחיר כדאי בכלל)

• הוסף לסימניות
200 ש"ח.
היתה בשימוש כמה חודשים.

מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
לא הייתי משקיעה 200 ש"ח

אגב, זה דגם ישן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה